טיפול ברקוטאן

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול ברקוטאן
    הילה
    27/09/2011

היי,
    אני בת 25 וסובלת כחצי שנה מפצעים "קשים", מעין גולות בפנים(נמסר לי כי מדובר באקנה ציסטית), הרופא נתן לי מינוציקלין למשך 4 וחצי חודשים לערך ולא היה שיפור ניכר... כעת הוא נתן לי טיפול ברקוטאן 40 מ"ג ליום למשך 4 חודשים (אני שוקלת 44)
    כמו כן אני נוטלת את הכדור חודשים וחצי ויש שיפור ו"הגולות" קטנו מעט .
    האם אכן כדור זה עוזר לפצעים מהסוג שלי או רק ל"פצעי בגרות" אם האכן הזמן יספיק ל"המסת ה"גולות" ומתי לערך האדמומיות בפנים תרד אם בכלל???
    במידה ואחליט לקחת את הכדור ל 3 חודשים ואפסיק האם הטיפול הוא אפקטיבי (מהסיבה שאנו רוצים הירון) ??כמו כן במידה ואחליט להפסיק כמה זמן עליי להמתין בכדי להיכנס להריון והאם העובדה שאני נטלתי כדורים אלו עלולה להשפיע על פגמים כלשהם בזמן ההריון???

אשמח לתשובתך.

הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ברקוטאן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ברקוטאן - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    28/09/2011

השיפור בציסטות בעקבות רואקוטן הוא אישי. אני לא יכולה לדעת אם יעזור לך, ותוך כמה זמן. כאשר תפסיקי רואקוטן תצטרכי לחכות חצי שנה, כדי שיתפנה מהגוף, לפני כניסה להריון. תוכלי גם להתיעץ טלפונית עם מרכז תרופות ורעלים באסף-הרופא, שיבדקו עבורך מה ההפסקה המינימלית של רואקוטן, שהכרחית לפני הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו