רוזאציה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• רוזאציה
    דלית
    30/09/2011

שלום, אני בת 51 סובלת מפיצעונים ואודם באזור המחשוף (רוזאציה), טופלתי במישחות (דואק ג'ל למשל שעזר בתחילה ועכשיו לא אפקטיבי) ובמינוצקלין שעזר במהלך הטיפול והאקנה חזר בתום הטיפול. האם מומלץ לטפל ברואקטון במינון נמוך - 20 מ"ג פעמיים שלוש בשבוע? אני מאוד חוששת מתופעות לוואי ולא מעוניינת לקבל מינון יום יומי. זה ממש מטרד אסתטי עבורי, (אני צריכה להסתיר את האיזור) תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזאציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזאציה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    05/10/2011

את השאלה הזו נכון להפנות לרופא העור שמטפל בך, שיחליט לאחר בדיקה מה התרופה המתאימה. אם את מעדיפה להמנע מכדורים, טיפול פוטודינמי יכול לעזור לרוזציאה ותוכלי לקרוא עליו יותר באתר של אסף-הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה לרוזאציה

דלית
    05/10/2011

ד"ר שרייבר תודה על התגובה, האם ניתן להפנות השאלה לד"ר ורנר, קראתי מאמר שלה על הנושא והיא דווקא הזכירה טיפול במינון נמוך לנשים בגילי במצב של רוזאציה. תודה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה לרוזאציה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    05/10/2011

תכתבי שוב את השאלה מחר. אני אהיה בחופשה ואז דר' ורנר תענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו