טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבתי בת ה-15 הופיעו שריטות מוזרות בישבן ובחזה הן נראות כשריטות של חתול (למרות שאין לה מגע עם חתולים כלל) בחזה זה דוהה אחרי אמבטיה בישבן זה דוהה מעט אך אפשר לראות בבירור את השריטות השריטות אינן מלוות בגרד ולא מציקות. יש לציין שהיא עברה לאחרונה ניתוח להוצאת חצי מבלוטת התריס עקב פפילרי קרצינומה והיא נוטלת אלטרוקסין (אני מאוד מקווה שאין קשר בין השניים) עד שאראה רופא עור אני מאוד מאוד בלחץ האם תוכלי להרגיע?
איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא יודעת במה מדובר אבל לא נשמע לי קשור לקרצינומה או לאלטרוקסין. אם התור לרופא העור ארוך, בינתיים תוכלו להבדק אצל רופא המשפחה או אונקולוג או אנדוקרינולוג שמטפלים בה. יש סיכוי טוב שיש להם תשובות לביתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד