פצעים, והטיפול שקיבלתי . שאלה ..

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פצעים, והטיפול שקיבלתי . שאלה ..
    אנינימית
    19/10/2011

שלום , אני בת 17 ואני סובלת מאקנה לא חמור במיוחד כבר בערך שנתיים ..
    הייתי אצל רופא עור שאמר שאצלי זה בעיית לחץ ומתח ובגלל זה אני תמיד נוגעת בפצעונים ופותחת אותם שוב ושוב ושוב (למרות שאני יודעת שזה ממש אסור)
    הפצעונים יוצאים תמיד לקראת המחזור ואני פותחת אותם ואז יש פצע שלאחר כמה זמן יש עליו סוג של קרום שגם אותו אני מקלפת כל הזמן ..
    כתוצאה מכך יש לי פצעים פתוחים על הפנים ופצעונים שאני מייבשת עם מקלון ייבוש של ניוואה במיוחד לפצעונים .

הרופא נתן לי - גנטתרים קרם לשים ביום .
    ומופירוסין לשים בלילה .

השאלה שלי היא - האם מותר לשים את הקרמים האלה על הפצעים הפתוחים ? (אני מפחדת בעיקר מהמופירוסין בגלל שזה סטרואידים והתופעות לוואי שכתובות שם קצת מלחיצות אותי)
    אם לא , אז מה אני יכולה לעשות כרגע כדי לטפל בפצעים הפתוחים ?

ועוד שאלה , האם אני יכולה להפוך אותם , כלומר - לשים את המופירוסין ביום ? אני קצת היפוכונדרית ואחרי שפעם אחת שמתי את המופירוסין בלילה וממש שרף לי ועיקצץ (וכתוב בתופעות לוואי שזה יהיה)
    היה לי סוג של התקף חרדה קל , פחדתי שכל התופעות לוואי הנדירות שכתובות בחוברת (עילפון וכו' ..) יקרו לי ..
    ביום אני הרבה יותר רגועה לשים את המשחה הזאת ..

אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם האפשרי .
    שיהיה יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים, והטיפול שקיבלתי . שאלה .. - תגובה

ד''ר אינס ורנר
    27/10/2011

שלום,
    כל מה שקיבלת נשמע בסדר. רק הבעיה היא שאת נוגעת בפצעים. אולי כדאי לטפל ברואקוטן או קורטן ולסיים את הבעיה?
    בברכה,
    ד"ר אינס ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת אומרת ש ..

אנונימית
    28/10/2011

מותר לשים את המשחות על פצעים פתוחים ?
    ואפשר להחליף בזמנים של המשחות שאת הסטרואידים אני אסים ביום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו