רוקאטן

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• רוקאטן
    רעות
    26/01/2008

שלום ,

מפרסמים כמעט בכל מקום כמה רוקאטן זה כדור מסוכן עם תופעות לוואי מטרידות ,האם זה באמת נכון ?

אני סובלת שנים רבות מאקנה ברמה בינונית , בשנה האחרונה עברתי טיפולים והתחלתי לקחת גלולות ששיפרו את עור הפנים ,
    ועכשיו יוצאים לי פצעים אבל בתדירות נמוכה מאוד (לא מוגלתיים, כמו עקיצות קטנות אדומות ) זה מפריע לי ממש .

האם הרופא יכול לתת לי רוקאטן?
    אני ממש מפחדת מהתרופה הזאת ..., וסובלת משיעור יתר ככה שלא להסיר שיער תקופה ארוכה (כפי שמתבקש בזמן לקיחת התרופה ) מלחיץ אותי ממש ...

מה אני יכולה לעשות האם יש משהו אחר שיכול לעזור לאקנה חוץ מרוקאטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוקאטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן

ד''ר סמדר שרייבר
    31/01/2008

לרואקוטן עלולות להיות תופעות לואי כמו פגיעה בתפקודי כבד, הפרעה בריכוז, יובש בריריות, דימום ממערכת העיכול ועוד.
    יש לך אפשרות לבצע טיפול פוטודינמי לאקנה. פרטים נוספים על הטיפול תוכלי לקרוא באתר של הטיפולים הפוטודינמיים במרכז רפואי אסף הרופא שכתוב בכותרת של פורום זה. יש שם מאמרים ותמונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו