נקודות חן ..

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• נקודות חן ..
    אנונימית
    14/11/2011

שלום, רציתי לשאול שאלה בנוגע לנקודות חן ..
    כשהייתי קטנה היו לי 2 נקודות חן אחת בסנטר ואחת ליד הפה
    הן היו קטנות וככל שגדלתי הן גדלו יותר ..
    הלכתי לרופאת עור והיא אמרה לי שהן לא סרטניות והדרך היחידה להסיר אותן היא רק על ידי לייזר וזה ייקח המון המון המון טיפולים.. יש לי המון נקודות חן בפנים ואני ממש לא מרוצה מזה.
    שמעתי על משחת "אזומד" ורציתי לדעת אם המשחה תוכל לעזור לי והיא תבהיר לי את הנקודות ואולי תקטין אותן .. ? ויכולות להיווצר תופעות לוואי מהמשחה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות חן ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אה ותודה רבה מראש !!

אנונימית
    14/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות חן .. - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    20/11/2011

משחה אזומד לא יכולה להסיר נקודות חן! אולי היא תבהיר אותן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בנוגע לאיזומד

אסנת
    12/05/2012

שלום, אני משתמשת באיזומד לכתם שמש במצח, הכתם הפך מחום לאדום, האם זה שלב טבעי בדרך להבהרת הכתם או שזו תגובה אלרגית לא טובה ואני צריכה להפסיק את השימוש?? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בנוגע לאיזומד - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/05/2012

זה יכול להיות שלב טבעי או כויה. ליתר בטחון תפני לרופא שנתן את המשחה שיבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו