מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אדמומיות באףמשה29/11/2011
שלום, אני בן 16 וסובל מבעיות פצעי בגרות (לא קשה, אבל יש פה ושם). במיוחד בשנים שעברו, סבלתי מפצעונים גדולים מאוד ללא ראש מוגלתי, פוצצתי אותם ולא טיפלתי בהם. חלק השאירו צלקות אך לאחר פצע גדול שהיה לי באמצע האף ופוצץ, החלה אדמומיות שם ונמשכת כבר שנה רציפה. פעם האדמומיות הייתה יותר חזקה ובולטת, וכרגע היא נחלשה אבל עדיין אני יכול לראות שתי עיגולים באמצע האף שהם בלי נמשים והם אדומים יותר משאר הפרצוף.
רציתי לשאול אם יש לזה קשר לפצעונים, או שאולי מדובר במחלה אחרת? קיבלתי מרופא עור מרשמים לתרופות לטיפול בפצעונים, אך שכחתי לשאול לגבי האדמומיות כי קיוויתי שהיא תעלם.
המקום הוא מאוד מאוד רגיש, אם אני נוגע אפילו קצת המקום נהיה אדום ובולט (אפילו טיפה מתנפח).
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדמומיות באף - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר30/11/2011לפי התיאור שלך נשמע שמדובר בסימן משני לפצע בגרות, אבל אני לא בטוחה בלי לראות אותך. כדאי שתחזור לרופא העור שיבדוק את המקום, וגם כדאי שתהיה במעקב תוך נטילת התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
משה30/11/2011אני מאוד מעריך את התשובה המהירה.
אני מוסיף שלאחר מקלחת ושימוש בסבון Acnil Wash המקום נרגע..
המצב היומיומי של המקום הוא אדום חלש, לא בולט.
אני מפחד שמדובר במחלת עור, כי עברה שנה ויש עדיין את האדמומיות הזאת.
יכול להיות שזו צלקת? כי בוודאות רק לאחר הפצע הגדול האדמומיות החלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)