קרם ופירסינג

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• קרם ופירסינג
    תומר
    14/12/2011

שלום רב
    לא מזמן עשיתי פירסינג בטראגוס, והוא מחלים אני חושב לפחות
    אני עושה את מה שאני אמור לעשות בבוקר ובערב מנקה עם סבון אנטיבקטריאלי ומי מלח, השאלה שלי היא:
    האם מומלץ למרוח על הפירסינג גם פוסידין קרם או שזה לא יתרום לתהליך הריפוי כאני יודע שפוסידין קרם עלול ליבש את העור כמו אלכוהול
    אם תוכלו לעזור לי לייעץ לי באיזה משחה אנטביוטית אני יכול להשתמש אם לא בפוסידין קרם אז באיזו כן... או לפחות מה המרכיבים העיקריים שלה כדי שאוכל למצוא אותה בשוק בחול שאני לא גר בישראל בינתיים... תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם ופירסינג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם ופירסינג - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/12/2011

אין כל מניעה להשתמש בפוסידין או במשחה אנטיביוטית אחרת כגון סינטומיצין. לפי מה שקראתי אתה מטפל במקום יפה, ואתה יכול להיות רגוע, כל זמן שאין הפרשה, נפיחות או כאב באזור. במקרה שמתפתחת תופעה לא רצויה תצטרך לפנות לבדיקה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגיל טראגוס

אלירן
    26/01/2012

גם לי יש עגיל שם, והשתמשתי בעץ שמן התה הייתי שם ללילה, ובפאנטן פלוס בוקר וערב לשים לעשר דקות ולשטוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגיל טרגוס

ליאור
    25/12/2012

שלום,
    אני מעוניינת לעשות עגיל טרגוס באוזן אבל חוששת מסכנות אפשריות..
    שמעתי שעגיל באיזור כזה יכול לגרום לבעיות גם בשיווי המשקל.. האם יש סיבה לחשוש?
    או שהדבר היחיד שעשוי להיות זה אינפקציה?

תודה על העזרה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו