צריכה את עזרתכם

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• צריכה את עזרתכם
    נונה
    28/01/2012

היי אני אחרי הרזיה מטורפת במשקל ושהייתי שמנה הייה לי בצוואר הבדלי צבע של כמו צוואר חום ולא כמו הגוון עור בקיצור יש לי את אותה בעיית אור במקומות משופשפים כדון מפשעות ובית שחי האם יש איזה דרך להחזיר את צבע העור במקומות אלו לצבע האעור שלי שמעתי שייש פילינג כימי שעושים במקומות קוסמטיקה רציתי לדעת איך אפשר להיפטר מהכתם החום המגעיל הזה שבגללו איני יכולה להרגיש בחופשיות ולאסוף את השיער כיוון שהעורף והצוואר כהים מצבע עורי הרגיל בבקשה תעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה את עזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה את עזרתכם - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    31/01/2012

לפי מה שכתבת את מבינה ויודעת שמקור הצבע הכהה הוא שפשוף בעור, כרגע, או בזמן שעוד היית שמנה. לדעתי פילינג לא יעזור הרבה לבעיה זו. צריך להגן על העור משמש ומשפשופים, וכנראה תוך מספר חודשים תהיה התבהרות של הכתם. בהצלחה בשמירת המשקל החדש והרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

נונה
    01/02/2012

האם קרם הבהרה יכול לסייע בניין זה ממש מציק לי וזה כתם כהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    08/02/2012

לפעמים קרם מבהיר עוזר, תפני לרופא עור לקבל מרשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו