מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה את עזרתכםנונה28/01/2012
היי אני אחרי הרזיה מטורפת במשקל ושהייתי שמנה הייה לי בצוואר הבדלי צבע של כמו צוואר חום ולא כמו הגוון עור בקיצור יש לי את אותה בעיית אור במקומות משופשפים כדון מפשעות ובית שחי האם יש איזה דרך להחזיר את צבע העור במקומות אלו לצבע האעור שלי שמעתי שייש פילינג כימי שעושים במקומות קוסמטיקה רציתי לדעת איך אפשר להיפטר מהכתם החום המגעיל הזה שבגללו איני יכולה להרגיש בחופשיות ולאסוף את השיער כיוון שהעורף והצוואר כהים מצבע עורי הרגיל בבקשה תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה את עזרתכם - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר31/01/2012לפי מה שכתבת את מבינה ויודעת שמקור הצבע הכהה הוא שפשוף בעור, כרגע, או בזמן שעוד היית שמנה. לדעתי פילינג לא יעזור הרבה לבעיה זו. צריך להגן על העור משמש ומשפשופים, וכנראה תוך מספר חודשים תהיה התבהרות של הכתם. בהצלחה בשמירת המשקל החדש והרבה בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
נונה01/02/2012האם קרם הבהרה יכול לסייע בניין זה ממש מציק לי וזה כתם כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב אני - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר08/02/2012לפעמים קרם מבהיר עוזר, תפני לרופא עור לקבל מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)