סבוריאה באזור הקרקפת שמתפשט

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סבוריאה באזור הקרקפת שמתפשט
    יעל
    29/03/2012

שלום,

לאחרונה אני מטופלת אצל קוסמטיקאית רפואית לטיפול באקנה, בעבר ע"מ לטפל באקנה הייתי לוקחת דיאנה- כי יש לי עודף הורמון זכרי, אך רציתי לנקות את הגוף מהגלולות.
    הייתי אצל רופאת עור בשבל בעית אקנה ונשירת שיער איך אינה טיפלה בי כראוי ולעומת זאת שהלכתי לקוסמטיקאית הרפואית היא אמרה לי שהבעיה שלי היא סבוריאה בקרקפת...
    רציתי לשאול אם יש מצורים שאני יכולה לקנות בבית מרקחת ללא מרשם רופא ע"מ לזרז את תהליך הטיפול של האקנה?
    כי לצערי אני בחורה מאוד עסוקה ובקופת חולים כללית לקבוע תור לרופא עור זה לוקח המון זמן.
    אשמח אם תבליצי לי על משחות או שמפו ללא מרשם שיוכל לעזור לי בטיפול
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לציין

יעל
    29/03/2012

שהסבוריאה התפשט לי לאזור הצוואר והחזה

וזה קורה בעיקר בחורף.

שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה באזור הקרקפת שמתפשט - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    30/03/2012

אני בעד מעקב רפואי למרות כל החסרונות שאת מצינת. לא כל תרופה מתאימה לכל מטופל, ובהתאם לתוצאות אפשר להמשיך או לשנות את השיטה. אם את מתעקשת, יש מגון תרופות ללא מרשם גם לאקנה וגם לסבוריאה. תוכלי לפנות לרוקח והוא יציע לך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו