פצעונים בצד השמאלי של הבטן + תמונה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פצעונים בצד השמאלי של הבטן + תמונה
    רות
    12/04/2012

קודם כל שמי רות,בת 17.

ביומיים נהיו לי פצעונים אדומים בצד השמאלי של הבטן וגם נהייתה לי פריחה קטנה באזור.
    אני חושבת שזה קשור לזה שביקרתי בים ביום שבת,זה ההסבר ההגיוני היחידי לזה,אני גם נכנסתי למים אבל שוב זה לא נראה לי הגיוני שמהליכה לים יקרה דבר כזה.
    חשבתי אולי גם זה קשור ליחסי מיניות,אבל עם החבר שלי אני לא מקיימת יחסי מין.הדבר אולי הכי "אינטימי" שיצא לנו לעשות זה נשיקה בים שאני בבגד ים.

אני לא יודעת ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה
    אני לא חושבת שזה כזה מגעיל,אז הרשתי לעצמי לצלם את זה בבוקר כדי לעלות לך.לא רוצה לספר להורים כדי סתם לעורר באלגן
    האם זה יעבור או שצריך לטפל בזה באיזה משחות או משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים בצד השמאלי של הבטן + תמונה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/04/2012

פצעונים יכולים להגרם מהים כגון מיץ של מדוזות במים אבל למיטב ידיעתי זו לא העונה. אני מנחשת שיש עוד שרצים שמגע ההפרשות שלהם עם העור יגרום תגובה או צריבה. התמונה ששלחת נראית דומה לפוליקוליטיס שזה פצעונים מזוהמים, שמתי לב לראש צהוב אולי מוגלתי, ולכן כדאי לגשת לרופא עור לבדוק אם את צריכה טיפול אנטיביוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו