מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העלמת קופרוז- נימי דםאורי ת14/02/2008
הגעתי אתמול למירפאתכם לייעוץ. קבעתי מועד לטיפול. תודה.
יש לי נימי דם בפנים.בשל כך הגעתי וזה מה שמפריע לי .
קראתי באחר האתרים ,ואני מצטטת:"בחלק המקרים נצפתה גם הפחתה בגודל נימיות דם (קופרוז)."
אני מעוניינת לטפל בשיטה שלכם לצורך העלמת נימי הדם. שלי בפניי.
אני חוששת כי אם רק בחלק מהמיקרים זה עוזר . כפי שמצוטט זה לא בהכרח יועיל גם לי .
מה דעתך?
האם אותו טיפול , שאתם מציעים לי להעלמת הקופרוז מסייע ומעלים פגמים נוספים? כמו קמטים? כתמים וכו כפי שהנכם מציינים בפירסומים, או שמדובר בסוג טיפול שונה לכל פגם..?.
תודה
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נימי דם.
ד''ר סמדר שרייבר14/02/2008טיפול פוטודינמי טוב להפחתת גודל/מספר נימי דם בפנים במרבית המקרים. קימים טיפולים אחרים שחלקם משלבים מכשירי אור ועובדים בשיטה אחרת. כנראה שהאתר בו קראת מתאר שיטה שונה. טיפול פוטודינמי מטפל גם בכתמים גידולים וקרטוזות. ההבדל יכול להיות בסוג הכתם/גידול ובהתאם במידת התגובה לטיפול. לשם כך מבוצעת הבדיקה המקדימה כדי לבחור את המקרים המתאימים ביותר לטיפול. קמטים שטחיים ישתפרו עם הטיפול ומרקם העור ישתפר. כדי להמחיש את הנאמר את מוזמנת לעין באתר הטיפולים הפוטודינמיים באסף הרופא שרשום למעלה. בתמונות לפני/ אחרי תוכלי לראות לחי עם נימים ולידם קרטוזה (נראית ככתם). לאחר הטיפול שניהם השתפרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלמת פקעת נימים מהפנים
וייץ בועז19/06/2009שלום
לאישתי יש פקעת נימים בפנים באיזור
עשינו 2 טיפולי לייזר בביה"ח אלישע אך ללא הועיל
רציתי לדעת האם יש טיפול אחר ( הזרקת חומר כמו ברגליים ) ואיפה ניתן
לעשות את זה
בתודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נימים בפנים
ד''ר סמדר שרייבר21/06/2009פרט לטיפול לייזר או IPL (טכנולוגיה קרובה לליזר) אפשר לטפל בנימים ע'י טיפול פוטודינמי עליו אפשר לקרוא יותר באתר של אסף הרופא, או ע'י צריבה במחט RF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)