ריח חדש מהעור

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• ריח חדש מהעור
    אריה
    09/07/2012

שלום

לפני כחודשים שמתי לב לפתע שנודף מגופי ריח חדש שלא הכרתי קודם.
    זה קרה בערך שבועים שלושה לאחר שעברתי ניתוח הרניה. מיד קישרתי זאת לחומרים שהכניסו בי בניתוח אך מומחים לניתוח בקע שללו זאת ???
    הריח לא נודף מהפה ואני מרגיש בו גם לאחר מקלחת עם סבון ריחני, להערכתי בשל קרבת האף לעור הפנים. אין לי פצעי עור והריח נודף גם מכף היד. בעיקר אני חושש מכך שזה סימפטום למשהו לא טוב שמתחלל. מה ניתן לעשות אין אפשר לבדוק ולהפטר מהמפגע.
    אגב זוגתי טוענת שאינה מריחה דבר מה שאומר שהריח לא נישא למרחקים...
    אם פורום זה לא מתאים לשאלתי אשמח אם תפנו אותי ליעוץ רלוונטי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח חדש מהעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח חדש מהעור - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    16/07/2012

כל חומר שמוכנס לגוף כגון תבלינים, מזון, תרופות, הורמונים יכול לשנות את הריח (עדות מסוימות מאופינות בריח של המאכלים שהם אוכלים). גם שינוי במצב ההורמונלי עקב הריון או סטרס יכול לשנות את הריח של הגוף ושל הפרשותיו השונות. יתכן שהחומרים שנתנו לך בניתוח עדיין לא התפנו לגמרי מהגוף, ורמתם קטנה ככל שתהיה מציקה לאפף ה"מעודן" (מרבית האנשים לא יבחינו בזה). במקרה כזה בעוד ימים בודדים החומרים יתנקו והריח יחזור למוטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו