משחת סקינודרם

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• משחת סקינודרם
    דנה
    21/02/2008

שלום..האם משחת סקינודרם היא לפצעונים או להבהרת כתמים..אני כ10 חודשים לאחר טיפול בראקוטן וכעת התחילו לצאת לי פצעונים האם כדאי להשתמש בה..ואם כן אז כיצד?אין לי הוראות שימוש חברתי נתנה לי..
    שאלה נוספת- האם כמוסות של סבוקלם וגם גלולות בלרה יכולים לעזור למניעת פצעים?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחת סקינודרם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחת סקינודרם

ד''ר סמדר שרייבר
    24/02/2008

המשחה טובה גם לפצעונים וגם להבהרת כתמים ולכן מתאימה במיוחד לכהי עור שבהם כל פצע משאיר סימן שחור. תשתמשי בה פעמיים ביום על עור נקי כולל בלילה לפני השינה. בהצלחה.
    אם לא יעזור תפני לרופא עור, יש עוד תכשירים טובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר, רציתי לשאול ..

אופיר
    06/02/2009

האם זה נכון שסקינודרם אינו טוב לכהי עור ? רופאת העור שלי נתנה לי את המשחה סקינודרם בגלל אקנה מקומי .. ולא אמרה דבר על כתמי עור. אני משלבת בין הסקינודרם לרט אוויט- יום סקינודרם ויום זינדקלין.. מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שכתבתי למעלה

ד''ר סמדר שרייבר
    08/02/2009

סקינודרם מתאים גם לטיפול בפצעי אקנה וגם לכתמים שנובעים מהם, לשני הדברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו