מה לעשות?

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    רנה
    09/09/2012

שלום לך ד''ר סמדר שרייבר.
    העור שלי הוא עור יבש מלידה.. אף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות וכ'ו..
    התגייסתי בערך ליפני חצי שנה ומאז אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי,ניהיה לי פצעים במצח והם לא יוצאים(הכוונה שלא מפסיקים לצאת חדשים)..אני שותפת את הפנים עם סבון ולא שמה מייקאפ וכאלה ועדיין זה לא עובר.. המצח שלי נורא גדול ובולט והחצ'קונים מקשטים אותו עוד יותר וגורמים לו לבלוט עוד יותר.. מה אני צריכה לעשות כדי להחזיר את העור היבש שהיה לי ולהפטר מהזוועה הזאת?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות? - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    19/09/2012

כדאי להקפיד על התזונה, שזו סיבה חשובה להחמרה בפצעונים בתקופת הצבא. אני יודעת שזה קשה בצבא, אבל כדאי להרבות בפירות וירקות ולהזהר ממזונות הבאים שעלולים להזיק:
    חלב פרה וכל מוצריו כגון גבינות..(אין בעיה עם עזים וכבשים)
    שומני כבד כגון ג'חנון, בורקס...
    שוקולד וכל החומים: גלידה, יוגורט ,,,
    פיצוחים כגון שקדים גרעינים...
    חומוס
    טחינה
    חצילים
    ועגבניות
    אני לא אומרת שתפסיקי לאכול את כל זה, רק שתבדקי אם משהו מכל אלו גורם לך רגישות אישית והחמרה בפצעונים. במקרה כזה, תצטרכי להסיר את האוכל המסוים מהתפריט.
    בנוסף ולא פחות חשוב, הצבא מאפשר לך לפנות לרופא עור. כדאי שתשתמשי בזכות זו ותקבלי תכשירים שמיבשים/מונעים פיצעונים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו