מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות?רנה09/09/2012
שלום לך ד''ר סמדר שרייבר.
העור שלי הוא עור יבש מלידה.. אף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות וכ'ו..
התגייסתי בערך ליפני חצי שנה ומאז אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי,ניהיה לי פצעים במצח והם לא יוצאים(הכוונה שלא מפסיקים לצאת חדשים)..אני שותפת את הפנים עם סבון ולא שמה מייקאפ וכאלה ועדיין זה לא עובר.. המצח שלי נורא גדול ובולט והחצ'קונים מקשטים אותו עוד יותר וגורמים לו לבלוט עוד יותר.. מה אני צריכה לעשות כדי להחזיר את העור היבש שהיה לי ולהפטר מהזוועה הזאת?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות? - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר19/09/2012כדאי להקפיד על התזונה, שזו סיבה חשובה להחמרה בפצעונים בתקופת הצבא. אני יודעת שזה קשה בצבא, אבל כדאי להרבות בפירות וירקות ולהזהר ממזונות הבאים שעלולים להזיק:
חלב פרה וכל מוצריו כגון גבינות..(אין בעיה עם עזים וכבשים)
שומני כבד כגון ג'חנון, בורקס...
שוקולד וכל החומים: גלידה, יוגורט ,,,
פיצוחים כגון שקדים גרעינים...
חומוס
טחינה
חצילים
ועגבניות
אני לא אומרת שתפסיקי לאכול את כל זה, רק שתבדקי אם משהו מכל אלו גורם לך רגישות אישית והחמרה בפצעונים. במקרה כזה, תצטרכי להסיר את האוכל המסוים מהתפריט.
בנוסף ולא פחות חשוב, הצבא מאפשר לך לפנות לרופא עור. כדאי שתשתמשי בזכות זו ותקבלי תכשירים שמיבשים/מונעים פיצעונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)