יציאת פצעים אחדים לקראת סיום קיורטן

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• יציאת פצעים אחדים לקראת סיום קיורטן
    חיים
    09/03/2008

שלום, אני בן 19. בעוד 3 שבועות אני אמור לסיים טיפול קיורטן של כ-6 וחצי חודשים (40 מ"ג). בסה"כ הטיפול עזר מאוד וכבר אחרי כחודשיים של טיפול כמעט לא יצאו יותר פצעים.

אבל, גם עכשיו קרוב מאוד לסיום הטיפול, פה ושם (2-3 בשבוע בערך) יוצאים פצעים, לרוב קטנים מאוד ועוברים מהר.

השאלה שלי היא האם נורמלי שבשלב זה של טיפול מוצלח עדיין יצאו פה ושם פצעים, או שזה סימן שהטיפול לא יפתור לחלוטין את בעיית האקנה והיא עלולה לחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום קיורטן

ד''ר סמדר שרייבר
    10/03/2008

כנראה לא פתר את הבעיה לחלוטין אבל גם אם עזר 90 אחוזים זה מצוין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך, בשלב הטיפול הנוכחי היה אפשר

חיים
    12/03/2008

אם כך, בשלב הטיפול הנוכחי היה אפשר לצפות שלא יצאו פצעים בכלל (כמעט...)?

האם מצב שבו פעם בכמה ימים יוצא פצע קטן שעובר מהר, בשלב הטיפול הזה, מצביע על טיפול שלא פתר 100%, או שמצב כזה נורמלי גם בטיפול שיחשב מוצלח מאוד ויפתור את הבעיה כמעט לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוסחאות?

ד''ר סמדר שרייבר
    14/03/2008

אין הגדרות עם נוסחאות מתימטיות לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו