כוויות...

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כוויות...
    טליה
    03/03/2013

היי, לפני כחודשיים הסרתי שיער בשעווה באיזור הפנים, האיזור מתחת לעיניים, ולאחר מכן האיזור הפך מגורה ואדמומי עם פצעונים, ניסיתי למרוח כל מיני דברים כדי להרגיע וביניהם שמן אתרי לבנדר, לאחר יומיים, שרק החריף את החום בפנים שהפכו לוהטות ושטפתי אותן במים קרים רק לאחר שתיי דקות, לצערי השמן יצר לי מעין כוויות ללא שלפוחיות בלחיים, ומעליהן נוצרו גלדים שלימים התרפאו לאחר ביקור אצל רופא עור במתן בטאקורטן ג'י משחה 10 ימים,הגדלים התרפאו לאחר 5 ימים(השתמשתי בה בפחות ימים כי היה כתוב בעלון שמותר רק 5 ימים)...כעת העור נותר אדמומי, מעין כתמים אדומים וכהים, ובחלק מהאיזורים העור ניראה בהיר יותר- בגוון הטיבעי, אני חוששת שזו צלקת ואני נאלצת להשתמש במייק אפ, זה נורא מטריד אותי.. האם ייתכן שזה יחלוף עם הזמן? עליי לציין שאני נוטלת גלולות ונזהרת לחלוטין משמש..העור התקלף כמה פעמים מאז ויבש מעט, כשאני שמה קרם לחות מופיעים פיצעונים אדומים אבל הכתמים והאודם לא חולפים :( מדוע לאחר חודשיים העור עדיין רגיש לחום ואדמומי? זה היגיוני? העור עודנו מאדים וחם, מדוע?... תודה רבה... מתנצלת על כל השאלות פשוט זהו מצב מתסכל במיוחד =\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות... - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    03/03/2013

נשמע שאת שומרת על המקום כמו שצריך. העור יכול להשאר מגורה מספר חודשים, ועד שהאודם לא יעבור תצטרכי להזהר משמש ולשים קרם נגד שיזוף. את יכולה לפנות לרופא עור, אולי ימליץ לך על תכשיר שיזרז את התהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר, אך....

טליה
    03/03/2013

בכמה חודשים מדובר? עליי לציין שהעור מעט נוטה לפיגמנטציה אני חוששת מזה מאוד ואני משתמשת במקדם הגנה מיוחד לפנים 50SPF כשאני יוצאת מהבית, האם זה מספיק כדי למנוע את הפיגמנטציה? יש סיכוי שהעור יחזור לצבעו הרגיל לאחר שהכתמים האדומים יחלפו?(אני בת 24 אם זה משנה משהו).. תודה לך על המענה המהיר והסבלנות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר, אך.... - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    10/03/2013

קרם ההגנה מספיק. רוב הסיכויים שהעור יחזור לצבעו וזה ייקח מספר חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנצלת על ההטרדה ד"ר ...

טליה
    13/03/2013

אך ביקרתי אצל רופא העור שנתן לי דרמובט קרם לשימוש עשרה ימים לילה כן לילה לא, האם לדעתך זהו טיפול טוב? אני יודעת שזו משחה סטרואידיאלית וזה מסוכן לעור הפנים.. מה תפקידה בעצם? אשמח לדעת האם זה עשויי אכן לעזור לכתמים האדומים ולעור שלא אחיד וחם עודנו... תודה לך על הכל ואני מתנצלת עם הטרדתי פשוט חשוב לי לקבל חוות דעת נוספת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנצלת על ההטרדה ד"ר ... - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    15/03/2013

משחה סטרואידלית 10 ימים לא תגרום כל נזק. את יכולה לנסות ולראות אולי יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו