מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כוויות...טליה03/03/2013
היי, לפני כחודשיים הסרתי שיער בשעווה באיזור הפנים, האיזור מתחת לעיניים, ולאחר מכן האיזור הפך מגורה ואדמומי עם פצעונים, ניסיתי למרוח כל מיני דברים כדי להרגיע וביניהם שמן אתרי לבנדר, לאחר יומיים, שרק החריף את החום בפנים שהפכו לוהטות ושטפתי אותן במים קרים רק לאחר שתיי דקות, לצערי השמן יצר לי מעין כוויות ללא שלפוחיות בלחיים, ומעליהן נוצרו גלדים שלימים התרפאו לאחר ביקור אצל רופא עור במתן בטאקורטן ג'י משחה 10 ימים,הגדלים התרפאו לאחר 5 ימים(השתמשתי בה בפחות ימים כי היה כתוב בעלון שמותר רק 5 ימים)...כעת העור נותר אדמומי, מעין כתמים אדומים וכהים, ובחלק מהאיזורים העור ניראה בהיר יותר- בגוון הטיבעי, אני חוששת שזו צלקת ואני נאלצת להשתמש במייק אפ, זה נורא מטריד אותי.. האם ייתכן שזה יחלוף עם הזמן? עליי לציין שאני נוטלת גלולות ונזהרת לחלוטין משמש..העור התקלף כמה פעמים מאז ויבש מעט, כשאני שמה קרם לחות מופיעים פיצעונים אדומים אבל הכתמים והאודם לא חולפים :( מדוע לאחר חודשיים העור עדיין רגיש לחום ואדמומי? זה היגיוני? העור עודנו מאדים וחם, מדוע?... תודה רבה... מתנצלת על כל השאלות פשוט זהו מצב מתסכל במיוחד =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כוויות... - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר03/03/2013נשמע שאת שומרת על המקום כמו שצריך. העור יכול להשאר מגורה מספר חודשים, ועד שהאודם לא יעבור תצטרכי להזהר משמש ולשים קרם נגד שיזוף. את יכולה לפנות לרופא עור, אולי ימליץ לך על תכשיר שיזרז את התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר, אך....
טליה03/03/2013בכמה חודשים מדובר? עליי לציין שהעור מעט נוטה לפיגמנטציה אני חוששת מזה מאוד ואני משתמשת במקדם הגנה מיוחד לפנים 50SPF כשאני יוצאת מהבית, האם זה מספיק כדי למנוע את הפיגמנטציה? יש סיכוי שהעור יחזור לצבעו הרגיל לאחר שהכתמים האדומים יחלפו?(אני בת 24 אם זה משנה משהו).. תודה לך על המענה המהיר והסבלנות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ד"ר, אך.... - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר10/03/2013קרם ההגנה מספיק. רוב הסיכויים שהעור יחזור לצבעו וזה ייקח מספר חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת על ההטרדה ד"ר ...
טליה13/03/2013אך ביקרתי אצל רופא העור שנתן לי דרמובט קרם לשימוש עשרה ימים לילה כן לילה לא, האם לדעתך זהו טיפול טוב? אני יודעת שזו משחה סטרואידיאלית וזה מסוכן לעור הפנים.. מה תפקידה בעצם? אשמח לדעת האם זה עשויי אכן לעזור לכתמים האדומים ולעור שלא אחיד וחם עודנו... תודה לך על הכל ואני מתנצלת עם הטרדתי פשוט חשוב לי לקבל חוות דעת נוספת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתנצלת על ההטרדה ד"ר ... - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר15/03/2013משחה סטרואידלית 10 ימים לא תגרום כל נזק. את יכולה לנסות ולראות אולי יעזור.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)