גוש מתחת לעור הפנים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• גוש מתחת לעור הפנים
    מטייל
    04/03/2013

שלום,
    אני מטייל ואחזור הביתה בעוד חודשיים. באמצע חודש אוקטובר צמח לי גוש שנמצא מתחת לעור הפנים, ככל שעובר הזמן הוא נהיה בולט יותר החוצה, וכרגע צבעו אדום ממש כמו פצע, שינוי הצבע זה משהו חדש של השבועיים האחרונים. אני מודה לכך שזוהי בעיה שחייבת להיות מטופלת ולהיבדק. השאלה שלי האם אני יכול לחכות עד שאחזור הביתה? או שיש סיכוי שהבעיה אינה סובלת דיחוי ואני צריך לחזור עכשיו הביתה כדי לטפל בזה? אני נמצא במדינות לא כל כך מפותחות, כרגע אני בניקרגוואה. האם שווה לי לנסות ללכת פה לרופא עור? אם כן, האם אני באמת יכול לסמוך על הדיעה שלו? יש דרכים מסויימות בהן אני יכול לא להחמיר את הבעיה כמו תזונה, חשיפה מועטת לשמש, מקדם הגנה גבוה?
    הרבה תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש מתחת לעור הפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש מתחת לעור הפנים - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    10/03/2013

אתה שואל שאלות מצוינות וברור שאני לא יכולה לענות מרחוק עליהן. ברוב המקרים גוש כזה, כמו שאתה מתאר מחיב טיפול אבל אינו מסכן את החיים, אבל אני לא יודעת אם זה חל גם עליך, או שאתה מקרה נדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מטייל
    10/03/2013

תודה רבה על ההתייחסות, אני מעריך את זה. הגוש כבר מדאיג אותי פחות כי לפני כשבוע רובו יצא במוגלה דרך פצע מוגלתי קטן שצמח ממנו, ועכשיו הוא התנפח שוב, שוב יש פצע קטן ( קטן משמעותית מנפח הפצע הגדול) ואני מניח ששוב חלק משמעותי ממנו יצא החוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    15/03/2013

נשמע שיש לך infected sebaceous cyst. אם יהיה לך מזל והזיהום לא יתפשט תוכל לדחות את הטיפול מספר חודשים. כשתוכל להגיע לטיפול יצטרכו כנראה להוציא את הציסטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו