שימוש במשחות סטאורידיות

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שימוש במשחות סטאורידיות
    יוסי
    13/03/2008

שלום,
    יש לי פסוריאזיס יותר מ 40 שנה, ובתקופה האחרונה יש לי פעם ראשונה התפרצות של פסוריאזיס במפשעה. ניסיתי למרוח קרם דייבונקס, ללא תוצאה. ניסיתי טופיסלן לפי ההוראות, העור התנקה והמשכתי עם דייבונקס, אבל אחרי 4 ימים שוב הופיעו נגעים. ניסיתי אותו הדבר עם לנקורט במשך שבוע ואחריו דייבונקס, שוב הנגעים חזרו אחרי כמה ימים. הרופא הציע למרוח טופיסלן קבוע, כי הוא סטרואיד יחסית חלש, לדבריו. אבל החלטתי לנסות את דייבובט. סיימתי 3 שבועות של טיפול בדייבובט, הוא עזר אבל לא ניקה את העור לגמרי, אני ממשיך עם קרם דייבונקס מזה כ 3 ימים, אבל נראה לי שהנגעים חוזרים.
    אני מבקש לשאול באיזה סטרואיד חלש אפשר להשתמש קבוע (טופיסלן?), או אולי עדיף דייבובט?
    אני מנסה להמנע ככל האפשר משימוש במשחות עם סטרואידים.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש במשחות סטאורידיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרואידים ופסוריאזיס

ד''ר סמדר שרייבר
    14/03/2008

סטרואידים עוזרים לפסוריאזיס אבל כשמפסיקים הפצעים חוזרים או מתגברים. שימוש קבוע בסטרואידים מזיק לעור גם אם תשתמש בסטרואיד חלש כגון טופיסלן (מכיל גם ח' סליצילית). לכן משתמשים לסירוגין או עם הפוגות בין סבבי טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו