טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כמה נקודות קטנות על הפנים מים דם ממש קטנות הם על לחי ולכן אני רוצה להוריד אותם האם זה אפשרי? ועוד שאלה אני לקחתי רואקוטן ולפני חודשיים סיימתי לקחתי ברמה של 10 מ"ג רמה הכי נמוכה. כמה זמן אני יצריכה לחכות עד שאוכל לעשות פוטודרם? והאם יש יחזרו אקנה איך טיפול פוטודרמי משפיע על אקנה? ואם יש לי בעיות הורמונליות האם זה גם אלטרנטיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מכיון שלקחת רואקוטן כרגע לא מומלץ לעשות כל טיפול חצי שנה מזמן שסימת איתו. תוכלי לנצל את הזמן הזה לסים את הבירור ההורמונלי שלדברייך התחלת ואולי להתיעץ עם רופא אנדוקרינולוג (להורמונים) במה הוא יכול לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד