בעית אקנה עזרה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• בעית אקנה עזרה
    מני
    13/04/2013

שלום אני בן 26 מגיל 16 בערך סבלתי מאקנה קשה בגב ואקנה בפנים.
    בגיל 20 בערך קיבלתי רואקטן שהפסקתי לאחר חודש וחצי בערך מכיוון ממה שאני זוכר כאב לי הראש אז הפסקתי. החודש וחצי טיפול הזה ניקה לי את הפנים ושיפר לי את הגב פלאים.
    כיום הבעיה היא שרציתי להתחיל טיפולים לסימנים כתמים אך אי אפשר.
    יש לי קומודונים לבנים במצח וברכות יוצאים לי בגב ובירכים ובישבן אומנם לא כמו בעבר אבל כל בוקר אני מתעורר עם איזשהו פצע פה פצע שם אחר בגב בישבן שדרך אגב כואב ומציק וכל פצע כזה משאיר סימן שנשאר לא מעט זמן אם בכלל עובר. בגב כמובן שתמיד צריך לנקות יש שחורים קומודונים שכל פעם יוצאים. אני כבר 10 שנים מורח משחות סבונים מה לא ניסיתי הבעיה היא מבפנים אני מניח. שאלתי היא האם מצב כזה מצדיק טיפול ברוקאטן? כדי לגמור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כי האמת שכבר נמאס לי כל ערב למרוח משחות וסבונים דבר שגורם לי רק גירויים בעור.
    ולא דיברתי על הצלקות והסימנים בגב ובנפש שנגמרו לי והבושה לא ללכת לים או להראות את הגב במצב אינטימי מה אתם אומרים אשמח לעזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית אקנה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית אקנה עזרה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    14/04/2013

מכיון שהבעיה שלך מפושטת פנים, גב, ירכיים, ישבן צריך לשקול טיפול ברואקוטן - כי הוא נספג ומגיע לכל מקום בגוף. כך אתה מקבל פיתרון לכמה אזורים בו זמנית.
    השאלה אם הטיפול בטיחותי עבורך, כי היו לך כאבי ראש, ואת זה כדאי שתדסקס עם רופא העור שלך. אולי הוא יסכים לטפל בך עם מינון יותר נמוך, ומעקב לעיתים קרובות אצלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו