אקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה
    יוגב
    24/03/2008

שלום אני בן 21 וסובל מאקנה קשה מגיל 16 בגב בכתפים בזרועות חזה .בפנים כרגע אין פצעים יש צלקות. במשך השנים ניסיתי כל משחה אפשרית כלום לא עוזר. לקחתי רואקוטן כאב לי הראש היו לי סחרחורות לא הרגשתי טוב הפסקת לפני חודש אחרי חודשיים. הניורולוג בדק אותי אמר שהכל תקין.
    אני לא הולך לים לא מבלה אני כל הזמן בדיכאון יושב בבית ולא עושה כלום. זה חזק ממני אני לא מסוגל כבר עם הפצעים האלו. הבעיה היא בעיקר גב וידים כל בוקר אני קם עם כתמי דם על החולצה.
    כל הנעורים שלי עברו במאבק עם הדבר הזה וזה עדיין חי ובמצב יותר קשה .
    מה נשאר לי לעשות? אני נואש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    25/03/2008

יש כדורי אנטיביוטיקה מינוקלין שתוכל לבקש מהרופא שלך. אפשרות אחרת שתחזור לרואקוטן במינון נמוך 3 פעמים בשבוע, אם הנורולוג ורופא עור שלך יאשרו את זה. שים לב גם לתזונה: למרות מה שאומרים לפעמים מאכלים שמכילים שוקו/ שוקולד, חלב וגבינות פרה (עיזים וכבשים מותר), פיצוחים (שקדים, אגוזים וכו'), וכן אוכל שומני מאד כגון בורקס וג'חנון עלולים להשפיע לרעה על מצב הפצעים. זה לא תופס בכל מקרה אבל תבדוק את זה. אם לא יעזור חצי שנה אחרי הפסקת רואקוטן תוכל לבוא לאסף הרופא (הטלפון למעלה) ונבדוק התאמה לטיפול פוטודינמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתמר

מיה
    26/03/2008

גם אני סבלתי מכאבי ראש קשים מרואקוטן, כשהחלפתי רופאת עור היא רשמה לי מינון נמוך יותר, לא זוכרת כרגע...והטיפול נמשך כמעט שנה במקום חצי...אם יש לך תופעות לוואי תנסה בעזרת רופא העור לשחק עם המינון לא לכולם מתאים מינון גבוה וטיפול קצר כ"כ.
    התוצאה הייתה עור ממש חלק בזמן הטיפול.... אבל כמה חודשים אחרי שהפסקתי את הטיפול הפצעים החלו לחזור אז תיקח גם את זה בחשבון אם כי אתה מאוד צעיר ויכול להיות שזה יעזור לך להפתר מהמחלה הזו לתמיד או שלפחות תיזכה בתקופה יותר מאושרת... קראתי גם שדברים מתוקים לא מיטיבים עם העור. בהצלחה, תיהיה בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שים לב

יואב
    11/04/2008

תבקש אנטיביוטיקה . תתחיל עם מינוצקלין לאורך חודשיים . אם אין שיפור תעבור לרספרים . שים לב - חשוב מאוד בתקופת הטיפול לא לקחת (לא לקחת!!!) פרוביוטיקה (וגם אל תיקח שום תוסף מזון מלבד ויטמין C או A ), כיוון שהחיידקים הפרוביוטים מייצרים מזון לחידקים "הרעים" שאותם אתה מנסה לחסל . לכן רק לאר שהטיפול מסתיים בהצלחה - תיקח פרוביוטיקה.
    זהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו