מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצעים וכתמים דחוףףףףףףףףימית25/03/2008
שלום לך רופא
אני בת 21 מזה 4 שנים אני סובלת מפצעים בגוף (היה גם בפנים אך עבר)
הפצעים בעיקר בגב וברגליים ויש גם בכתפיים וקצת בידיים
הלכתי לרופאי עור ויעוץ נתנו לי מישחות אפילו שינוי תזונה אך כלום לא עזר
ויש לציין ש/גם שהפצע עובר הוא משאיר סימן על העור כתם
חשבתי שזה אולי מהשעווה ולכן התחלתי לגלח רגליים אך ללא תועלת ובגב אין לי מושג מה הבעיה
אולי זה איזה שהיא מחלה שאני לא מודעת אליה
עשיתי בדיקות בעבר ואמרו לי שהכל תקין שילמתי כספים לתרופות טבעיות בעלות של הרבה מאוד כסף אך ללא הועיל
יש לציין שרופאים אמרו שזה גם לא מדבק אך פיתאום אני רואה שלחבר שלי פיתאום מתחילים לצוץ פצעים בגב גם כן אני כולה חודשיים איתו ולפני שהיכרתי אותו לא היו לו פצעים
לאיזה בדיקות כדאי לבקש ללכת ?
מה זה יכול להיות?
איזה תרופא יכולה להיות טובה?
אני חיבת עזרה במיוחד לפני הקיץ שאני רוצה ללכת לים כמו כולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לנ"ל
ימית25/03/2008יש לציין שלפעמים הפצעים מגיעים עם גירוד קל ומעצבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא מידע אבחנתי.
ד''ר סמדר שרייבר25/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פצעים
ד''ר סמדר שרייבר25/03/2008האפשרות היחידה שפצעים יעברו לחבר שלך זה אם הם זיהומיים. לכן מומלץ שתפני לרופא עור שיקח מהפצעים בדיקות לתרביות חידקים ורגישות לאנטיביוטיקה. כך יש סיכוי למצוא לך תרופה מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)