גירוד עז בבטן תחתונה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• גירוד עז בבטן תחתונה
    דינה
    17/11/2013

אני בת 32 , לאחר 3 ניתוחים קיסריים, מאז הניתוח הקסרי האחרון, משנת 2011, יש לי בבטת תחתונה גרד עז , חשוב לציין כי לא מדובר בגרד בתפרים של החתך, אלא בבטן שמעל החתך, הגרד כה עז ובלתי נשלט עד שהגירוד מביא לפציעה.
    ניסיתי משחות של פטריות , אבל שום דבר לא מרגיע, הייתי שמחה לקבל כיוון מה יכול ליהיות הגורם לגרד זה, אשמח כי תפנו אותי לגורם המאתים שיכול לטפל בנושא, האם יתכן כי משהו בניתוח האחרון גרם לכך ?!
    אשמח לעזרתכם , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד עז בבטן תחתונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד עז בבטן תחתונה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/11/2013

כדאי שתפני לייעוץ במרפאת גרד באחת ממחלקות העור באזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוד עז בבטן גם אצלי

רחל
    19/06/2014

שלום

גם לי גרוד עז ביותר בבטן התחתונה, מפשעה וספות. הכי גרוע לאחרונה בבטן, מגורה ומגרד עד לפציעות דם. גם ניסיתי כל מני משחות לפטריות, פודרה, אלוורה וכלום לא עוזר. אין לי אפשרות להגיע לרופא ולכן אני שואלת מה יכול אולי להרגיע את המצב הלא נעים הזה בבית.
    אני בת 45 , ועליי לעבור ניתוח כריתת כיס מרה בזמן הקרוב ולכן אשמח להתחיל לטפל לפני הניתוח, המצב לא יועיל להחלמה.

בברכה
    רחל
    גלבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוד עז בבטן תחתונה

רחל
    19/06/2014

שלום

גם לי גרוד עז ביותר בבטן התחתונה, מפשעה וספות. הכי גרוע לאחרונה בבטן, מגורה ומגרד עד לפציעות דם. גם ניסיתי כל מני משחות לפטריות, פודרה, אלוורה וכלום לא עוזר. אין לי אפשרות להגיע לרופא ולכן אני שואלת מה יכול אולי להרגיע את המצב הלא נעים הזה בבית.
    אני בת 45 , ועליי לעבור ניתוח כריתת כיס מרה בזמן הקרוב ולכן אשמח להתחיל לטפל לפני הניתוח, המצב לא יועיל להחלמה.

בברכה
    רחל
    גלבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוד עז בבטן תחתונה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    24/06/2014

את יכולה לנסות ג'ל קלנדיל של חברת היל אבל רק עד שתגיעי לבדיקת רופא. זה לא תחליף לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רחל
    26/06/2014

דר סמדר שרייבר שלום
    תודה על העצה , אנסה עד שאראה רופא.
    האם יש צורך במרשם רופא לקניית הגל?
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    29/06/2014

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו