סימן אדום בפנים- כתוצאה מכוויה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סימן אדום בפנים- כתוצאה מכוויה
    אור
    12/12/2013

שלום,
    בעקבות חמצון שיער בפנים, קיבלתי סוג של כוויה בלחי, טופלתי במשחה לדלקת 5 ימים, היום לאחר חודשיים כפי שרואים בתמונה עדיין יש עיגול אדום כלומר סימן ואם אני לא מכסה עם המון מייקאפ רואים כמו שקע כזה וזה מאוד מפריע לי.

רופא עור נתן לי משחת אלוקום אני משתמשת בה כבר שבועים וחצי האדימות קצת פחתה.

האם להמשיך עם המשחה האם הטיפול הזה יעזור בכלל? מה אפשר לעשות האם זה יעלם ? האם יש חומר שעוזר יותר..

אשמח לשמוע כי אני באמת אובדת עצות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימן אדום בפנים- כתוצאה מכוויה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    16/12/2013

לא כדאי להמשיך עם משחת אלוקום. היא מכילה סטרואידים ולכן מתאים רק לתקופה קצרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למרוח משהו אחר?...

אור
    17/12/2013

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למרוח משהו אחר?... - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    25/12/2013

ביאפין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ביקור אצל רופא עור..

אור
    03/01/2014

שלום

אשמח לשמוע יעוץ ממך, רופא העור מומחה אמר למרות משחה בשם ריפונזל שבבדיקה הינה משחה לפטריות.. ולכן אני לא מבינה למה הוא נתן לי אותה האם זה באמת יעזור וכדאי לקנות?

ורופא אחר, אמר כי עלי למרות משחת "תיראולון" שמרחתי יומיים והמקום נהיה יותר אדום.

מה לעשות ? אני פשוט אבודה כל רופא אומר משהו אחר, וזה מבלבל ומתסכל ובעיקר מפחיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו