פיטריאזיס רוזאה?

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פיטריאזיס רוזאה?
    חגית
    06/02/2014

שלום אני בת 34 בריאה בדרך כלל לפני 4 חודשים התחילו להופיע לי כתמים בגדלים שונים אדומים על העור שהלכו וגדלו והיום זה ממש מכסה את רוב חלקי הגוף וזה גם ממש מגרד ההיתי אצל כמה רופאים חלקם אמרו אולי זה בגלל יובש אולי זה פיטראיזיס רוזאה הם לא ידעו בדיוק להגיד לי ואמרו שאין יותר מידי מה לעשות
    האם אני יכולה לעשות משהוא בכדי שזה יעבור כי זה ממש מכוער וממש מגרד
    תודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטריאזיס רוזאה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציעה לך

נינה
    06/02/2014

לקבל קודם כל אבחנה מהרופא שתהייה קצת יותר ברורה. הטיפול נראה לי יהיה שונה בפיטראיזיס רוזאה וביובש פשוט בעור. לא?

כשיש לי אדמומיות כזאת וגירוי בעור אז אני מורחת הרב אטופיק של מורז אם את מכירה. שמיועד לטפל ולהרגיע את העור. יש בזה את צמח פוליגנום והוא טוב במיוחד בכל מה שקשור לבעיות עור. זה יכול להקל עלייך בינתיים עד שהרופאים יחליטו מה זה מה.

אבל שאלה לרופאים, במידה וזה אכן פיטראיזיס רוזאה זה אמור לעבור לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטריאזיס רוזאה? - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    13/02/2014

פיטריאזיס רוזאה מחלה שכיחה שלא ידוע למה נגרמת, השערה פופולרית שזה וירלי. התיאור שנתת מתאים לזה, ולרוב חולפת לבד תוך מספר חודשים. הרפואה הקונבנציונלית לא יודעת לטפל לזה פרט סימפטומטי, משחות ותכשירים מרגיעים אודם וגירוד. אולי לרפואה צמחית או משלימה יש תשובות- אני לא מבינה בזה ואת יכולה לברר המלצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו