מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיטריאזיס רוזאה?חגית06/02/2014
שלום אני בת 34 בריאה בדרך כלל לפני 4 חודשים התחילו להופיע לי כתמים בגדלים שונים אדומים על העור שהלכו וגדלו והיום זה ממש מכסה את רוב חלקי הגוף וזה גם ממש מגרד ההיתי אצל כמה רופאים חלקם אמרו אולי זה בגלל יובש אולי זה פיטראיזיס רוזאה הם לא ידעו בדיוק להגיד לי ואמרו שאין יותר מידי מה לעשות
האם אני יכולה לעשות משהוא בכדי שזה יעבור כי זה ממש מכוער וממש מגרד
תודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לך
נינה06/02/2014לקבל קודם כל אבחנה מהרופא שתהייה קצת יותר ברורה. הטיפול נראה לי יהיה שונה בפיטראיזיס רוזאה וביובש פשוט בעור. לא?
כשיש לי אדמומיות כזאת וגירוי בעור אז אני מורחת הרב אטופיק של מורז אם את מכירה. שמיועד לטפל ולהרגיע את העור. יש בזה את צמח פוליגנום והוא טוב במיוחד בכל מה שקשור לבעיות עור. זה יכול להקל עלייך בינתיים עד שהרופאים יחליטו מה זה מה.
אבל שאלה לרופאים, במידה וזה אכן פיטראיזיס רוזאה זה אמור לעבור לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פיטריאזיס רוזאה? - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר13/02/2014פיטריאזיס רוזאה מחלה שכיחה שלא ידוע למה נגרמת, השערה פופולרית שזה וירלי. התיאור שנתת מתאים לזה, ולרוב חולפת לבד תוך מספר חודשים. הרפואה הקונבנציונלית לא יודעת לטפל לזה פרט סימפטומטי, משחות ותכשירים מרגיעים אודם וגירוד. אולי לרפואה צמחית או משלימה יש תשובות- אני לא מבינה בזה ואת יכולה לברר המלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)