מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ לגבי טיפול באקנהרועי02/04/2014
שלום,
אני בן 26 וסובל מאקנה בפנים,חזה, כתפיים וגב.
בשנה האחרונה טופלתי אצל קומסטיקאית פרא רפואית בטיפולי IPL+תכשירים (סה"כ 13 טיפולים) ועוד תכשירים בבית בתדירות יום-יומית.
החל מהטיפול ה-6 התחילו להגיע התוצאות, האיזורים התחילו להתנקות והמצב השתנה משמעותית.
החל מהטיפול ה-12, כשהמרווחים של הטיפולים גדלו, הבלגאן התחיל לחזור ואותו הדבר אחרי הטיפול ה-13, לכן בשלב זה עצרתי את הטיפולים כי אני לא יכול להמשיך בטיפול בתדירות כזו כל הזמן ועם כל התכשירים.
שקלתי לקחת רואקוטן כי 2 אחים שלי לקחו והשיגו תוצאות טובות, אך ירדתי מזה מכיוון שהתופעות של היובש וההגבלה בספורט לא מתאימות לי ובעיקר עכשיו כי אני לאחר השתלת שיער ואינני רוצה להזיק לתוצאות של ההשתלה.
לכן אני שוקל טיפול פוטותרפי או פוטודינמי.
מה לדעתך יתאים לי?
אני יודע שפוטותרפיה משלבים עם רואקוטן למקסימום תוצאות אבל האם אפשר להשיג תוצאות טובות רק באמצעות הטיפול וללא הרואקוטן?
אני חייב לצאת מהאקנה הזה, אני כבר 3 שנים מוגבל ולא יכול לצאת לשמש כמו בנאדם...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייעוץ לגבי טיפול באקנה - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר04/04/2014טיפול פוטודינמי יעיל לריפוי אקנה ומדובר בטיפול יחיד לכל איזור. במקרה שלך תצטרך לטפל בכל איזור בנפרד (כגון פנים, חזה...לא עושים את כולם ביחד) ולכן תצטרך להגיע לטיפול מספר פעמים. עדיין זאת האופציה הטובה ביותר עבורך, כי כדי להגן על השתלת השיער שלך מומלץ להמנע מרואקוטן. פגשתי 3 מטופלים בריאים לגמרי שלפני רואקוטן שערם היה תקין וסבלו מדילול משמעותי של השיער לאחר רואקוטן. תוכל לקרוא יותר על טיפול פוטודינמי באתר של אסף הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)