טיפול פוטודינמי לסוג גידול

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטודינמי לסוג גידול
    עזרא
    29/05/2014

שלום! רוצה לשאול אם הטיפול הפוטודינמי מתאים למי שסובל מסבוראיק קרטוזיס? מדובר על כמות גדולה של גידולים אלו שקיימים על פני שטח גדול בגוף וצפופים זה לזה. מה ממולץ כדי לטפל בהם ללא צלקת או ניתוח וללא חזרה של הגידולים שוב?
    והאם ישנם אחוזי הצלחה רבה עם טיפול כזה על נגעים מסוג זה?
    ואם אין חשש לסיכון חלילה של להתמרה סרטנית לאחר טיפול פוטודינמי במיוחד שמדובר על שטח גדול בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטודינמי לסוג גידול - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    05/06/2014

צר לי אבל אין לי בשורה בשבילך. כאשר מדובר בכמות גדולה על שטח גדול אין פיתרון טוב. אפשר לצרוב חלק מהגידולים במחט חשמלית או בלייזר אבל לא מעשי לטפל בכל השטח. טיפולים בסבוראיק קרטוזיס ישאירו צלקת לרוב יותר יפה מהגידול. גם לאחר הסרה מוצלחת, במשך השנים הגוף יודע ליצר גידולים נוספים במקומות אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ושאלה נוספת..

עזרא
    06/06/2014

הצטערתי לשמוע .. איך יתכן שאפשר לעזור אפילו לסרטן עור בטיפולים פוטודינמיים אך לגידולים שפירים מסוג שכתבתי אין שום פתרון הוגן אפשרי?!
    זה מלחיץ אותי כי לא די שיצאו לי הרבה כאלה בבת אחת ועדיין ממשיכים לצאת כל כמה ימים עוד הרבה חדשים.. וממה שהבנתי גידולים מסוג זה לא אמורים להיות כלל בגילאים צעירים כשלי זה התחיל בסביבות גיל 27.. עברתי בדיקה אצל רופא עור מומחה שאבחן זאת אבל לא נעשתה ביופסיה.
    האם צריך לעשות ביופסיה לאור ההתרבות המהירה והגיל הצעיר או שמא מיותר? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ושאלה נוספת.. - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    14/06/2014

אם תשובת ביופסיה תרגיע אותך, אז זו סיבה טובה לבצע את הבדיקה. מדובר בבדיקה שכיחה ובטיחותית. כדאי לך גם להתיעץ עם רופא בתחום הלייזרים, אם פילינג לייזר יכול להתאים ולעזור לך בשטח גדול כפי שתיארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו