נזקי שמש בקרקרפת

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• נזקי שמש בקרקרפת
    משה מור יוסף
    14/07/2014

שלום שמי משה לאחרונה הרגשתי צריבה בקרקפת תחושה של כויה ניגשתי לרופא עור הוא נתן לי משחה בירקטן להרגעה מידי פעם זה עוזר וחולף לאחרונה הרופא נתן לי 2 משחות פוטומדיקס השתמשתי בה שבועיים הקרקרפת צרבה לי מאוד הפסקתי מיד לאחר כשבועיים ניגשתי לרופא עם הרגשה טובה מאוד בקרקפת יש לציין יש לי קרחת. הרופא קם והביט על הקרקפת בלי לשאול אותי קם והשתמש בהתזה של חנקן נוזלי אני מאוד היתי בבהלה יצאו לי 4 גולת פצעים מוגלתיים הרופא הריעה אותי היא אמרה לי תוך שבועעים זה מגליד ומתקלף וכך היה שאלתי אלייך האם נכון להשתמש בחנקן נוזלי בראש אני כבר חודש וחצי סובל מצריבות וכאבים וחולשה והזעה אני לא יכול לתפקד נאלצתי לעזוב את מקום עבודתי אני מרגיש גם שהראיה שלי מטושתת אני מוטרד ויש לציין שהמצב נהיה יותר גרוע יצאו פצעים שלא היו לי זה נקרא סולאר קוקטוזים אני לא יודע מה לעשות אני מבקש עזרה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזקי שמש בקרקרפת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקי שמש בקרקרפת - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    28/07/2014

סולר קרטוזיס אילו נגעים שרצוי לטפל בהם והטיפול שהרופאה עשתה עם חנקן נוזלי מקובל מאד. זה טיפול שמבוצע לאלפים, ללא אף אחת מהתופעות שציינת ולדעתי כדאי לך לגשת לרופא משפחה ולברר מה הסיבה האמיתית שגרמה לתופעות האלו. איחולי בריאות. נ.ב. אתה מוזמן לקרוא על שיטת טיפול נוספת לסולר קרטוזיס, פוטודינמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו