שאלה של גבר

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שאלה של גבר
    אחד אחר
    15/04/2008

שלום אני גבר בן 42. גוון עורי שחום-בהיר והבעיה שלי היא כזו. עקב עבודה בשמש גוון עור הפנים שלי כהה מאד יחסית לשאר הגוף וזה ממש מורגש. השאלה שלי היא האם יש חומר שמנטרל מלנין?
    שמעתי על כל מיני קרמים ומשחות אבל רוב הקוסמטיקאיות אומרות שזה עובד בערך כמו כל טבליות דיאטת הפלא. אז מה עושים? אני לא רוצה להיות מייקל ג'קסון אבל הבדלי הגוון בין הפנים והצואר לבין שאר הגוף מאד מפריע לי.
    אנא כתבו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של גבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים כהה בשמש

ד''ר סמדר שרייבר
    22/04/2008

אתה הרי יודע את התשובה שהבעיה היא החשיפה לשמש ולכן ראשית עליך להמנע משיזוף. קרם נגד שמש מקדם 30 לפחות יעשה את העבודה, תחזיק אותו בכיס של החולצה ותמרח כל שעתיים כי מתפרק בשמש. גם כיסוי ראש בכובע או רעלה כמו התאילנדים או הגננים הוא פיתרון נפלא.
    ודרך אגב מיקל ג'קסון עשה פילינג רפואי עמוק שאכן מבהיר את הפנים אלא שעלול להשאיר צלקות (גם לו יש כמה) ו/ או כתמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו