מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פריחה וגירויי אחרי גילוח שיער ברגלשואל113/08/2014
שלום , אני גבר , ואני התחלתי לא ממזמן לגלח שיער ברגליים ... באזור שבין המותניים לברכיים אני הורדתי שיער כבר פעמיים ובשתי הפעמים עשיתי טעות - בגלל שתוך יום צמחו לי קוצים באזור אז חשבתי שלא גילחתי מספיק טוב והחלטתי לגלח שוב את הקוצים ...
בפעם הראשונה היו טיפה גירויי עור, לא משהו שמפריע ובפעם השנייה ש"גילחתי את הקוצים" הופיע לי פריחה אני ניסיתי המון דברים (אלוורה , דבש ועוד כל מיני שטויות שלא היייתי צריך למרוח) עד שניסיתי למרוח פולידין ומרחתי כבר 3 ימים וזה עזר והוריד את הפריחה ועכשיו יש לי נקודות אדומות בעזור ובחלק מהאזורים גירוד ואני לא יודע איך להיפטר מזה זה נראה כאילו בכל מקום שיש בו שערה קטנה(קוץ) יש נקודה אדומה ... מה לעשות עכשיו ? איך לטפל בעור ולהעלים את זה ... אני נואש ... אני מוכן לנסות כל מיני דברים ואולי בכלל צריך לגלח עוד פעם? (כי בכל מקום שבו צומחת שיערה באזור יש שם נקודה אדומה מתחת לשערה...) תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריחה וגירויי אחרי גילוח שיער ברגל - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר13/08/2014נשמע שעורך רגיש לגילוח. עדיף לך לעשות הסרת שיער בלייזר או IPL. עד שיעבור האודם תוכל למרוח תכשיר הרגעה כגון ג'ל אלוורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולידין
שואל113/08/2014האם כדאי לי להמשיך למרוח פולידין באזור? או לחטות עם אלכוהול? או שזה כבר לא יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פולידין - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר29/08/2014אתה יכול לנסות פולידין. מקסימום זה יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)