הבהרת עור..

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• הבהרת עור..
    אלינור
    21/04/2008

היי אני אלינור צבע עור הפנים שלי כהה ואני לא אוהבת את זה כ"כ...לכן רציתי להבהיר את העור..
    האם אפשרי איכשהו להבהיר את העור? ע"י משחות קרמים וכו או כל דבר אחר..?!
    והאם זה מבהיר בצורה משעותית?! אשמח לתגובה יום טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת עור..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרת עור כהה

ד''ר סמדר שרייבר
    22/04/2008

שלום אלינור
    ראשית עלייך להמנע לחלוטין משיזוף. כל יום גם בחורף לפני היציאה מהבית תמרחי קרם הגנה מקדם 30 לפחות.
    יש פילינגים שטחיים ובינוניים שמבהירים את הפנים בצורה מתונה כגון פילינג הכולל TCA או ויטמין C. מידת ההבהרה קלה אבל משמעותית.
    יש פילינג רפואי עמוק עם פנול הגורם להבהרה (דוגמת מייקל ג'קסון). ההבהרה משמעותית אבל זו החלטה קיצונית כי הפעולה נעשית בהרדמה כללית, ההחלמה ארוכה, ויש סיכונים כגון צלקת או הכתמה של העור באופן לא אחיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..

אלינור
    23/04/2008

ואיי איזה באסה..אין משהו משמעותי בלי הרדמות וכאלה ?!...חשבתי בכלל שאני רוחשת קרם או משכה..ואני מורחת לעצמי...כי אמרו לי שעם מרשם רופא אני יכולה לרכוש קרם הבהרה בבית מרקחת..לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם הבהרה רפואי

ד''ר סמדר שרייבר
    09/05/2008

יש כזה דבר עם מרשם רופא. זה כנראה יבהיר לך את העור בצורה קלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו