מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקנהאבי13/01/2015
שלום רב.
אני גבר בן 45.בצעירותי סבלתי מאקנה חריפה בפנים ובגב.
הטפול היחידי שעזר לי היו כדורי ROACUTAN.הכדורים החלו לעזור כבר לאחר חודשיים.הגעתי לפנים נקיות לאחר כחצי שנה.
בני הבכור כבר בן 15 וגם הוא החל לצערי לסבול מאקנה אך באופן פחות חריף מאשר לי היה.לאחר שגם לבני לא עזרו משחות וכדורים למיניהם,הוחלט ע"י הרופא לתת לו טיפול של כדורי ROACUTAN.
בני לוקח מינון של 20מ"ג (הוא שוקל כ 46 ק"ג)כבר ארבעה וחצי חודשים ואין שום הטבה.
היינו אצל הרופא פעם אחרונה והוא אומר סבלנות ושיכול שזה יקח קצת יותר זמן.הרופא נתן לבני מרשם של עוד כדורים למשך חודשיים והוסיף ואמר שאחרי החודשיים הקרובים,שאז בעצם בני יהיה מטופל בכדורים כבר חצי שנה,בני יעשה הפסקה עם הכדורים למשך חודש ואז יבוא אליו לביקורת
שאלתי היא:האם ייתכן שאחרי 4 חודשים אין שום שיפור?האם דברי הרופא נכונים?מהי דעתך המקצועית לגבי בני והטפול שהוא מקבל?
יש לציין שלדברי הרופא בני מקבל את המנון המירבי למשקלו.
בברכה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקנה - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר16/01/2015רואקוטן עוזר לרוב המטופלים אבל לא לכולם. עדיין מוקדם להתיאש לגבי בנך, אלא צריך לבדוק מה קורה אחרי חצי שנה של שימוש. המינון שבינך לוקח הוא מקובל אצל הרבה רופאים, ואם זה לא מספיק אפשר להמשיך את הטיפול יותר חודשים. יש רופאים שנותנים מינון גבוה יותר כל יום אבל אז עלולות להיות יותר תופעות לואי. אני ממליצה לסים את הטיפול ברואקוטן לפי המלצת הרופא ולהתעזר בסבלנות. אם בהמשך האקנה לא יתרפא לגמרי אפשר לשקול טיפול פוטודינמי, עליו תוכלו לקרוא באתר של אסף הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)