מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עשיתי טראגוס בזמן רואקוטן..שון07/02/2015
היי דוקטור אשמח אם תוכלי לעזור לי כי אני נורא נורא לחוץ.
אני משתחרר מצה"ל ביום רביעי, אף אחד מהרופאים שהייתי אצלהם בקשר לרואקוטן לא הזהיר אותי לגבי פירסינג למרות שזו שאלה שעלתה במוחי רגעים לפני שעשיתי והפירסר אמר לי שזה בסדר.. קצת התלהבתי מהשחרור וכנראה שחשבתי מעט פחות באותם רגעים
בכל אופן לצערי הנזק כבר נעשה ועשיתי את העגיל (שאפילו די התחרטתי עליו בשל העובדה שלא ידעתי שזה כולל כל כך הרבה כאבי ראש והסיכוי לאינפקציה כל כך גבוה)
אני נוטל רואקוטן מזה כשבוע וחצי 20 מ"ג ליום משקל גוף 74, לא התחיל לי עדיין יובש רציני או תופעות לוואי רציניות ממש מעט באף,
בחלק מהרשת רשום שרואקוטן מאט את זמן ההחלמה של העור ובשל כך עלול לגרום לאינפקציה בטראגוס(חלק אחר טוען שאין בעיה עם פירסינג) .
אני נורא מוטרד מהעניין הפסקתי היום לקחתי בינתיים את הרואקוטן כדי להבין מה אני עושה, השאלות שלי הן
א. האם להסיר את העגיל?
ב. האם להפסיק את הטיפול ברואקוטן כרגע? אני נורא מפחד שתיגרם לי צלקת נראית מדי בשל החולשה של העור
ג. אם אוריד את העגיל עכשיו האם האוזן תשאיר סימן או שיש מצב שזה יעלם לחלוטין? עשיתי אתמול.
ד. האם אינפקציה יכולה לגרום לצלקת, סימן יותר גדול? מה הסיכוי לקבל אינפקציה באופן כללי ובכלל בשימוש עם רואקוטן?
והשאלה החשובה מכל האם גרמתי לנזק כלשהו? \:
אני פשוט משתחרר וחוזר למכבי רק ברביעי וכנראה שלא אראה רופאה בשבוע הקרוב ואני ממש צריך עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עשיתי טראגוס בזמן רואקוטן.. - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר11/02/2015לדעתי עשית נכון שהפסקת רואקוטן.
אני לא נביאה לדעת אם יהיה זיהום. לפחות צריך למרוח יוד פולידין 3 פעמים ביום. אם יופיעו סימני זיהום או דלקת תתיעץ עם רופא אם להוריד את העגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדתי את הטראגוס לפני שבוע.
שון14/02/2015לא רציתי בעיות ככלל התחרטתי על העניין, בכל אופן עשיתי הפסקה של שבוע וכמה ימים כבר מהרוקטן וכרגע יש שם גלד קטן, האם לחכות להחלמה מלאה של האיזור או אפשר לחזור לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הורדתי את הטראגוס לפני שבוע. - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר22/02/2015צריך לחכות להחלמה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)