מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול באור כחול לאקנהלי10/10/2015
שלום,אני בת 19 וסובלת מאקנה בינוני מאז גיל 14אשר בעונת החורף ובקרבת ימי המחזור האקנה מתגבר.
לפני כשנתיים התחלתי לקחת גלולות להפחתת הפצעים,לא ראיתי הטבה.
לאחרונה שמעתי מחברה ששיזוף במכונה עזר לה מאוד להקלה באקנה ולכן ניסיתי גם אני מספר פעמים ואכן אני רואה שיפור ענק!!
משום שאני מכירה את הנזקים של מיטות שיזוף אני מחפשת פתרון אחר,שמעתי על טיפול פוטודינמי מקוסמטיקאית אך היא הזהירה אותי שהטיפול בפנים מעודד צמיחת שיער בעיקר באזור הפאות והצוואר(חשוב לציין שבלאו הכי אני שעירה מהממוצע).
השאלה שלי היא-
האם באמת יש קשר בין צמיחת שיער מוגברת בפנים לטיפול באור כחול ?
ומה תופעות הלוואי הנוספות של הטיפול,יכול לגרום לקילוף ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול באור כחול לאקנה - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר18/10/2015טיפול פוטודינמי שאני עושה באסף הרופא אינו טיפול באור כחול אלא שיטה אחרת שמשלבת תרופה במריחה והיא מופעלת ע"י אור אדום. זה טיפול יעיל ומספיק טיפול יחיד. הטיפול באור כחול יותר עדין וחלש וצריך טיפולים אחדים. לרוב טיפול באור כחול לא גורם צמיחת שיער מוגברת, אבל יש מקרים מעטים שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)