מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר סמדר שרייבר
- הבהרת עור כהה באמצעות ניתוחד``ר סמדר שרייבר06/05/2008
אני בעל גוון עור כהה. בן 24 ושלם עם ההחלטה להבהיר את צבע העור באמצעות ניתוח או כל פעולה קיצונית אחרת שתניב תוצאה מספקת. מה השלב הבא שעליי לעשות? למי עליי לפנות? מהו טווח המחירים?
אנא ד"ר עזרי לי
חיפאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבהרת עור כהה
ד''ר סמדר שרייבר06/05/2008אתר זה אינו מתמקד בבעיה זו. אנא פנה לאתר עור כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבד ממך אף אחד לא נותן תשובות
חיפאי אחד07/05/2008רק אצלך מצאתי תשובה לשאלה שלי בפורום עור מתעלמים ולא נוח לגשת לרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עור כהה
ד''ר סמדר שרייבר09/05/2008יתכן שהסיבה שלא עונים לך שם היא שלא ידוע פתרון טוב ולא מסוכן לעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
חיפאי אחד09/05/2008"יש פילינג רפואי עמוק עם פנול הגורם להבהרה (דוגמת מייקל ג'קסון). ההבהרה משמעותית אבל זו החלטה קיצונית כי הפעולה נעשית בהרדמה כללית, ההחלמה ארוכה, ויש סיכונים כגון צלקת או הכתמה של העור באופן לא אחיד". את הפסקה הזאת כתבת לאלינור הבחורה מעליי
האם הדבר אפשרי בארץ? האם ידוע לך היכן? האם את מכירה מומחה בתחום שאני אוכל לדבר איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מכירה
ד''ר סמדר שרייבר14/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)