נישרפתי משמש

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• נישרפתי משמש
    גדי
    16/05/2008

שלום

אני עובד כול הזמן בחוץ ואני חשוף לשמש לכן קיבלתי ויצאתי מהעבודה הזאתי..עכשיו שמתי לב שאני ממש נישרפתי והעוא שלי מאוד שחום..רציתי לדעת מה לעשות כדי שעור יחזור לקדמותו ולא יהיה שחום מאוד,אמרו לי לשים הרבה קרום לחות ולחכות האם זה הכון?וכמה זמן לוקח לעור לחזור לקדמותו?

תודה שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישרפתי משמש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיזוף

ד''ר סמדר שרייבר
    16/05/2008

עליך להשתמש בקרם נגד שמש מקדם הגנה 30 לפחות. למרוח אותו על כל האיזורים החשופים לפני יציאה מהבית. כאשר אתה בשמש לחדש אותו כל שעתיים. תוך עד 3 חודשים הגון יחזור לקדמותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי שוב בבקשה

גדי
    16/05/2008

עוד משהו האם כדאי לי למרוח ג'ל אלוורה..שמעתי שהג'ל מונע התקלפות של העור אבל אני חושש שאם העור לא יתקלף אז הגוון לא יחזור לקדמותו האם אני צודק?או שהעור יחזור לצבע הרגיל שלו גם כשהוא לא מתקלף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• -->כנסי בבקשה...

גדי
    17/05/2008

ואיזה קרם את ממליצה לי למרוח כדי שהעור יחזור בדרך הכי טובה לגוון שלו תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לאחר כויות שמש

ד''ר סמדר שרייבר
    19/05/2008

בנוסף למה שאמרתי מותר לך להשתמש בג'ל אלוורה ובקרם לחות עדיף ללא בושם. העור יתחדש בכל מקרה ואין קרם שימנע טבע זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו