מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישרפתי משמשגדי16/05/2008
שלום
אני עובד כול הזמן בחוץ ואני חשוף לשמש לכן קיבלתי ויצאתי מהעבודה הזאתי..עכשיו שמתי לב שאני ממש נישרפתי והעוא שלי מאוד שחום..רציתי לדעת מה לעשות כדי שעור יחזור לקדמותו ולא יהיה שחום מאוד,אמרו לי לשים הרבה קרום לחות ולחכות האם זה הכון?וכמה זמן לוקח לעור לחזור לקדמותו?
תודה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיזוף
ד''ר סמדר שרייבר16/05/2008עליך להשתמש בקרם נגד שמש מקדם הגנה 30 לפחות. למרוח אותו על כל האיזורים החשופים לפני יציאה מהבית. כאשר אתה בשמש לחדש אותו כל שעתיים. תוך עד 3 חודשים הגון יחזור לקדמותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי שוב בבקשה
גדי16/05/2008עוד משהו האם כדאי לי למרוח ג'ל אלוורה..שמעתי שהג'ל מונע התקלפות של העור אבל אני חושש שאם העור לא יתקלף אז הגוון לא יחזור לקדמותו האם אני צודק?או שהעור יחזור לצבע הרגיל שלו גם כשהוא לא מתקלף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה-->כנסי בבקשה...
גדי17/05/2008ואיזה קרם את ממליצה לי למרוח כדי שהעור יחזור בדרך הכי טובה לגוון שלו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול לאחר כויות שמש
ד''ר סמדר שרייבר19/05/2008בנוסף למה שאמרתי מותר לך להשתמש בג'ל אלוורה ובקרם לחות עדיף ללא בושם. העור יתחדש בכל מקרה ואין קרם שימנע טבע זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)