טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
וזה יצר נודה חום בהיר מאז עבר חודש נתתי לעור לנוח ,במהלך החודש מרחתי קרם לחות רגיל, הייתי אצל רופא עור שנתן לי תרכובת קליגמן מרחתי ושוןב זה נהיה אדום והתחיל לשרוף שטפתח ועכשיו כל קרם אני מורח שורף גם קרם שמיועד למקום ששורף.. מה עושים? איך מטפלים בזה? חשבתי אולי לעשות צילום רנטגן של זה? האם זה אפשרי? או שיבדקו במעבדה איך לטפל בכתם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליצה לעזוב את הכתם במנוחה בלי שום קרם לפחות עד שהצריבה תעבור. בנוסף בלי חשיפה לשמש חצי שנה. בימים הקרובים לכסות עם פלסטר ובהמשך כשיבריא מותר קרם נגד שמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד