מעד על טיפול פוטודיאנמי לאקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום
 
  • מעד על טיפול פוטודיאנמי לאקנה
    רותם
    05/08/2018

    שלום רב לדר. שרייבר,
    בתי בת ה-16 הסובלת מאקנה בפניה התחילה לאחרונה טיפול פוטודיאנמי במכון קוסמטי של רבקה זיידה / מעבדות רז. היא אמורה לעבור את הטיפול כל 3 שבועות במשך כשמונה חודשים. במסגרת הטיפול היא שוכבת על מיטת הטיפולים, כשהמכשיר ממוקם מעל פניה וקרן אור כחולה, היוצאת מהמכשיר, מכוונת אל פניה וצווארה ועיניה מכוסות במשקפי מגן.
    1.האם קיימת סכנת קרינה מהטיפול או סכנות נוספות?
    2. האם הטיפול יעיל כנגד אקנה? הטיפול משלב טיפולי פוטותרפיה ותכשירים מבית מעבדות רז (רבקה זיידה)
    לתשובתך אודה מאד
    רותם

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • טיפול קוסמטי שביתך עוברת

    ד''ר סמדר שרייבר
    10/08/2018

    הטיפול שביתך עוברת אצל קוסמטיקאית אינו פוטודינמי. טיפול פוטודינמי ניתן ע"י רופאים בלבד. טיפול פוטודינמי להבנתי הוא הטיפול הטוב ביותר לאקנה, הוא יעיל מאד ומספיק טיפול יחיד שלרוב מרפא את האקנה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


