טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התחלתי טיפול ברואקוטן לפני חודש וחצי.הפצעים נעלמו(עוד גם לפני שטופלתי במינוקלין) אבל עכשיו אני רואה שיש לי צלקות קטנות ולא ממש עמוקות על הפנים..אבל עדיין נראות לעין וזה ממש מפריע לי. האם המשך הטיפול ברואקוטן עשוי להביא להצטמקות הצלקות,ולמשך כמה חודשים בערך?... ואם לא ניתן לשפר זאת על ידי תזונה\טיפול אחר? בנוסף לצלקות נותרה לי אדמומיות נוראה במעין "כתם" גדול. האם יש דרך להפחית\להוריד את האדמומיות? דבר אחרון-האם שתיית אלכוהול בזמן טיפול ברואקוטן משפיע על מצב הפצעים או רק על הכיבה?
תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רואקוטן לא מרפא צלקות אבל הזמן משפר את מראן. אדמומית כתוצאה מפצעים שהבריאו תפחת עם הזמן. להבדיל, תבדקי עם רופא העור שלא מדובר ברגישות לשמש משנית לרואקוטן. לא ידוע לי קשר בין אלכוהול לפצעי אקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד