אפיליציה וצלקות בעור מה הקריטריונים לאפילטורית טובה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אפיליציה וצלקות בעור מה הקריטריונים לאפילטורית טובה
    ענת לוי
    03/01/2020

רופא עור אמר לי שאפילציה עלולה לעשות צלקות וכדאי ללכת למישהי טובה. העניין הוא איך אני אמורה לדעת מי זאת אפילטורית טובה? מה הקריטריונים? ואיך מבטיחים שאכן לא יהיו סימנים וצלקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מטפל/ת

ד''ר סמדר שרייבר
    05/01/2020

סיכון תמיד יהיה וכדי להקטין אותו למינימום, הקריטריון הכי טוב, זה המלצה ממכרים. שאלי אם היו תופעות לואי מהטיפול וכמה זמן הם נמשכו, ואם הטיפול עזר בכלל, והאם הם מרוצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקוח רפואי על קוסמטיקאיות

ענת לוי
    09/01/2020

העניין הוא שלאחותי זה יהה סבבה אבל עדיין אני חושבת שלי זה השאיר קצת סימנים. אין איזשהו מקום מספיק אמין שיוכל להמליץ על קוסמטיקאיות כמו שיש רופאים עם שם? חבל שאין פיקוח רפואי על הקוסמטיקאיות וכל אחת שמחליטה שבא לה להיות קוסמטיקאית יכולה לעבוד בלי שום פיקוח ואחריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעודה של משרד הבריאות

ד''ר סמדר שרייבר
    09/01/2020

לא מדויק. קוסמטיקה הוא מקצוע עם רישיון ממשרד הבריאות ואת יכולה לבקש לראות תעודה ומספר רישיון. בנוסף אפילציה הוא קורס מקצועי ושוב תוכלי לבדוק אילו קורסים הקוסמטיקאית עברה. לגבי אפילציה בנוסף צריך ידי זהב וסבלנות של נמלה כדי להצטין בזה. אפשר לשאול את הקוסמטיקאית אם היא אוהבת לעשות אפילציה? מעטות יענו שכן, ואם הן כנות כנראה שהן טובות בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפיליציה וצלקות

ענת לוי
    13/01/2020

הבנתי שחלק מהמכונים עושים קורס מזורז. איך אני יכולה לדעת מהו מכון טוב? ברפואה או לימודים אחרים זה יותר ברור למשל אוניברסיטת ירושלים נחשבת למקום טוב. מה לגבי אפילציה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקצועיות באפילציה

ד''ר סמדר שרייבר
    02/02/2020

אני לא יודעת איזה קורס יותר טוב.
    בדקי שיש תעודה של קורס מקצועי באפילציה.
    בדקי שמוציאים לך מחט סטרילית חדשה מהאריזה.
    בדקי אם הסימנים של הטיפול נעלמים מהר תוך כיום.
    בדקי שלא נשארו צלקות.
    ובדקי אם יש הפחתה במספר השערות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו