מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצעים באזור החזה , הפנים והצווארדנה10/06/2008
שלום ותודה על העזרה.
אני בחורה בת 23 מזה כגיל צעיר אני סובלת מפצעי בגרות תחליה זה היה בגיל 16 לערך שלקחתי ריקוטן לטיפול בפצעים... מאוחר יותר חזרו לי הפצעים וגילו לי כי יש לי בעיה הורמונולית ולכן התחלתי לקחת גלולות דיאנה מגיל 16 ועוד היום....בנוסף היית תקופה שהוספתי לגלולות דיאנה כדור בשם אנדרוקור שאומנם עזר לי קצת אחרי שלושה חודשים שלקחתי אך הבנתי שכדור זה לא טוב לפוריות של האישה ולכן הפסקתי.
אני ממש מיואשת מטיפולים באקנה אבל לא מבינה למה זה לא מפסיק...מה עוד אפשר לנסות לקחת.
אני יודעת שהבעיה שלי היא מתח נפשי רב ובעיה הורמונלית.
אשמח לדעת דרך נוספת ובטוחה יותר לטיפול באקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקנה הורמונלית
ד''ר סמדר שרייבר10/06/2008מכיון שהאקנה שלך על בסיס הורמונלי יתכן שתצטרכי גלולות כגון דיאנה תקופה ארוכה. טיפול פוטודינמי יכול להועיל לך ולנקות לך את הפצעים לתקופות ארוכות אבל מתי שהוא עלולים לחזור בגלל הרקע ההורמונלי ואז תצטרכי לחזור על הטיפול. תוכלי לקרוא פרטים נוספים על הטיפול הפוטודינמי באקנה באתר של טיפולים פוטודינמיים באסף הרופא אשר רשום בראש הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה11/06/2008היי , יש לי שאלה נוספת הקשורה לנושא...
לצערי אני לוקחת דיאנה כבר המון שנים אך זה חוזר לי מדי פעם הפצעים וכרגע יש לי הרבה באזור החזה וזה ממש מבאס את הקיץ.
השאלה שלי מה עוד חוץ מדיאנה יכול לעזור באותה תקופה.
ובנוסף מה יהיה כאשה בגיל מסויים ארצה להכנס להריון , האם יהיה תחליף לדיאנה?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אקנה בחזה
ד''ר סמדר שרייבר12/06/2008פרט לדיאנה את יכולה להשתמש בתכשירים רפואיים במריחה. צריך בדיקת רופא שיוכלו להתאים לך בהתאם למצב.
כאשר תצטרכי להפסיק דיאנה תוכלי לעבור טיפול פוטודינמי כדי לאפשר לך תקופה שקטה מפצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)