נגע בזווית הפה בצבע לבן חיוור

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• נגע בזווית הפה בצבע לבן חיוור
    רות
    25/01/2020

שלום.

לפני שנה וחצי הופיע בזווית הפה אצל בצי נגע קטן בצבע לבן חיוור. רופא אחד בדק במנורה הכחולה ציין שזה ויטיליגו, במקביל בפנייה לפרופ' אחר הוא בדק במנורה הכחולה ואמר שזה לא ויטיליגו אלא post inflammtory
    Hypobigmentaion ציין שזה יכול לנבוע מיובש, ריור, דלקת וכו לא זכור שהייתה דלקת במקום.
    מאז אני בחשש ובביקורת עם פרופ׳ בן אמיתי והאבחנה היא לאור הבדיקה במנורת ה wood שאין זריחה בזווית הפה, אין עדות לויטיליגו.
    אני נורא חוששת מויטיליגו, אין נגעים אחרים, אין היסטוריה משפחתית של ויטיליגו.
    שולחת תמונה לזווית הפה על מנת לקבל התרשמות.
    1- האם הנגע שנראה בתמונה מעיד על ויטיליגו ?
    2- האם זמן של שנה וחצי מספיק שיתן תמונה וודאית לגבי מהות הוטיליגו?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגע קטן יחיד

ד''ר סמדר שרייבר
    02/02/2020

כרופאה נראה לי שאין לך שום סיבה לדאגה בגלל נגע קטן ויחיד שאינו מתפשט ובמיוחד ש2 רופאים רצינייים שללו את האבחנה של ויטיליגו.
    ולחיים בכלל, ילדים חלילה נופלים, נפצעים, פוצעים את השפתיים, סוחבים אותך הרבה שעות לרופאים ונשארות צלקות וכתמים. שזה יהיה כל הצרות שלך, ואם תקחי ללב תפלי מהרגליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו