מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקנה באיזור אינטימי וטיפול מתקדם בבעיהקרן05/08/2020
שלום ד"ר שרייבר,
אני בת 26 ומזה שנתיים אני סובלת מפצעים באיזור הטוסיק והירכיים.
הפצעים חלקם עם ראש מוגלתי וחלקם פשוט אדמומיים ללא מוגלה.
ישנן תקופות שהתופעה אקוטית וישנן תקופות שחלה רגיעה ואין כמעט הופעת פצעונים חדשים. שמתי לב שבתקופה של מחזור או מתח נפשי (לאחרונה בגלל הקורנה אני כל הזמן במתח נפשי) יש נטיה של התפרצות אך לא באופן עקבי (כלומר לא בהכרח שבכל מחזור תהיה התפרצות).
כל פעם שיש התפרצות של פצעים נשארים לי כתמים חומים/אדומים לא אסתטיים על העור של הטוסיק.
הבעיה ממש פוגעת לי בביטחון העצמי, ביחסי המין (אני מתביישת לחשוף טוסיק ליד גבר) ושלא לדבר על ללכת לים עם ביקיני.
חשוב לי לציין שאין לי אקנה בפנים ולא היה לי גם בגיל ההתבגרות.
בכל אופן משחות וסבונים שקיבלתי מרופאי עור לא ממש עזרו להעלים את התופעה אלא סיפקו הקלה לתקופה מסוימת שלאחריה שוב הייתה התפרצות.
לאחרונה נחפשתי לפרסומים של שני סוגי טיפולים ועליהם רציתי להתייעץ איתך.
הראשון זה טיפול באמצעות טכנולוגיית IPL ו-RF. אני לא ממש מבינה בזה אבל הוסבר לי שהטיפול אורך עד 10 מפגשים בתקופה של חצי שנה ומדובר על טיפול שמעלים את המקור לבעיה.
הטיפול השני שנחשפתי אליו הוא שיוף ופילינג של העור באמצעות חומרים כימיקליים.
מיותר לציין ששני הטיפולים יקרים להחריד.
אשמח לחוות דעתך בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצעים בטוסיק
ד''ר סמדר שרייבר06/08/2020שלום קרן.
למעט שלא בדקתי אותך, להבנתי הטיפולים שהציעו לך, ספק אם יעזרו. אם תרצי את מוזמנת לבדיקה ללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)