אקנה באיזור אינטימי וטיפול מתקדם בבעיה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה באיזור אינטימי וטיפול מתקדם בבעיה
    קרן
    05/08/2020

שלום ד"ר שרייבר,
    אני בת 26 ומזה שנתיים אני סובלת מפצעים באיזור הטוסיק והירכיים.
    הפצעים חלקם עם ראש מוגלתי וחלקם פשוט אדמומיים ללא מוגלה.
    ישנן תקופות שהתופעה אקוטית וישנן תקופות שחלה רגיעה ואין כמעט הופעת פצעונים חדשים. שמתי לב שבתקופה של מחזור או מתח נפשי (לאחרונה בגלל הקורנה אני כל הזמן במתח נפשי) יש נטיה של התפרצות אך לא באופן עקבי (כלומר לא בהכרח שבכל מחזור תהיה התפרצות).
    כל פעם שיש התפרצות של פצעים נשארים לי כתמים חומים/אדומים לא אסתטיים על העור של הטוסיק.
    הבעיה ממש פוגעת לי בביטחון העצמי, ביחסי המין (אני מתביישת לחשוף טוסיק ליד גבר) ושלא לדבר על ללכת לים עם ביקיני.
    חשוב לי לציין שאין לי אקנה בפנים ולא היה לי גם בגיל ההתבגרות.
    בכל אופן משחות וסבונים שקיבלתי מרופאי עור לא ממש עזרו להעלים את התופעה אלא סיפקו הקלה לתקופה מסוימת שלאחריה שוב הייתה התפרצות.
    לאחרונה נחפשתי לפרסומים של שני סוגי טיפולים ועליהם רציתי להתייעץ איתך.
    הראשון זה טיפול באמצעות טכנולוגיית IPL ו-RF. אני לא ממש מבינה בזה אבל הוסבר לי שהטיפול אורך עד 10 מפגשים בתקופה של חצי שנה ומדובר על טיפול שמעלים את המקור לבעיה.
    הטיפול השני שנחשפתי אליו הוא שיוף ופילינג של העור באמצעות חומרים כימיקליים.
    מיותר לציין ששני הטיפולים יקרים להחריד.
    אשמח לחוות דעתך בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בטוסיק

ד''ר סמדר שרייבר
    06/08/2020

שלום קרן.
    למעט שלא בדקתי אותך, להבנתי הטיפולים שהציעו לך, ספק אם יעזרו. אם תרצי את מוזמנת לבדיקה ללא תשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו