בעיות זיעה ותחושת שריפה בירכיים אחוריות

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• בעיות זיעה ותחושת שריפה בירכיים אחוריות
    משה
    11/09/2020

בן 28 סובל שנה וחצי מזיעה בירכיים האחוריות ( (SADDLE REGION) ממש מתחת לעכוזים. באותו זמן ממש הופיעה ווריקוצלה באשכים. יש לציין שבארבע השנים האחורנות הייתה לי ויש רגישות לקור. אבל איזור הירכיים האחוריות פשוט נעשה לוהט וחם כשאני הולך לישון. גם במהלך היום אני מרגיש את זה אבל פחות מפריע לי שאני מזיע שם ביום ויש אי נוחות ואפילו מרגיש כאב בשריר שמחבר את הישבן עם הירך האחורית לפעמים.
    בבדיקה אצל ראומטולוג אין סימנים לשום דבר ראומטולוגי, בכל זאת שלח אותי לבדיקות דם והכל תקין.
    בבדיקה אצל נוירולוג הכל תקין שלחו MRI של כל עמוד השדרה הכל תקין וכל בדיקות הדם תקינות.

מבחינה אורטופדית הכל תקין. מיפוי עצמות תקין.

אני חושב שכל הסיפור נבע מזה שהייתה תקופה לפני שנה וחצי שהייתי בחו"ל והלכתי הרבה ביום, משהו כמו 15-17 ק"מ בכל יום חצי שנה רצוף אולי זה גרם לקרע מינורי בשריר שמחבר או הגידים שמחברים ביןם העכוז לירך האחורית.

בכל מקרה אני לא יכול לישון מזה בלילה - מדובר בזיעה ותחושת שריפה וחום קיצוני בצורה סימטרית בשני הירכיים האחוריות. נוירולוג נתן לי ליריקה וזה כבר לא עוזר, לא משנה כמה אני מעלה את המינון. אף אחד לא אבחן אותי.
    ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות וגם EMG וגם CPK תקין וכל בדיקה יצאה תקינה גם EEG תקין. כל בדיקות תקינות. הליריקה זה לא מרפא אני צריך משהו שירפא אותי וצריך אבחנה - מה הבעיה?
    יש לציין שאם אני לא שוטף את האיזור הזה במים קפואים 4 או 5 פעמים לפני שינה אני לא יכול להירדם.
    אני לא יכול לישון על הגב. אם נרדם (תמיד נרדם בלי מכנסיים לא יכול ללבוש אותם מהחום בירכיים) מיד במהלך השינה הגוף זורק את השמיכה כדי לא להזיע שם והשינה נהיית פחות איכותית, ואני מתעורר אחרי שעתיים כל המהלך הזה גורם לי להתחיל את היום ב-14:00 ללא יכולת לזוז, אני בחור צעיר שמאבד את החיים שלו ממש במצב נכה.

יש לציין שכל החיים אני סובל מכאבים אחרי עמידה ממושכת ותמיד מחפש נעל עם ג'ל כמו נימבוס או קוואנטום של אסיקס אני לא יכול להיות עם נעל אחרת.

יש לציין שלפני 4 שנים עברתי טיפולי הסרת שיער ללייזר באיזור הזה, כולל אגן מפשעות וכל הרגליים וזה כאב מאוד! במיוחד באיזור הירכיים אחוריות. המבנה שלי היה כזה שהייתי שעיר מאוד באיזור גוף תחתון
    אני נמצא במצוקה גדולה!
    מה לעשות??? אודה לכם נורא!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיעה שריפה וריקוצלה

ד''ר סמדר שרייבר
    16/09/2020

וריקוצלה במקרים מעטים יכול לגרום לכאבים בכל האזור האינטימי, וזה לא בתחום המקצועי האישי שלי. כתבת שעברת בירור מקצועי ורציני ששלל בעיות אחרות. אומרים שד"ר שמעון סיטרמן עוזר לבעיות כאלו, ואם תרצה תתיעץ איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו