טיפול באקנה חוזר- רואקוטן, לייזר או שיטה אחרת?

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה חוזר- רואקוטן, לייזר או שיטה אחרת?
    חן
    30/11/2020

שלום,
    אני בת 37, מגיל צעיר היה לי אקנה בצורת ציסטות גדולות בודדות, לפני כ 8 שנים לקחתי רואקוטן למשך 3 שבועות בלבד, הפסקתי את הטיפול בגלל פריחה שהופיעה ונבהלתי, במקביל הפנים התנקו לחלוטין והחזיק כשנתיים. לאחר שנתיים חזר האקנה בהדרגה עד שהחמיר יותר, כרגע יש לי גם פצעים וגם כתמים שלא ברור אם הם פיגמנטציה מהשמש או הורמונלי/ צלקות (באזור המצח, סנטר, לחיים). רופא עוד שראה אותי (וקצת נבהל) נתן לי לקחת שוב רואקוטן במינון נמוך של 20 מ"ג, פעם ביום למשך 4 חודשים בתור התחלה ואמר שלייזר ניתן לעשות רק אחרי שהפצעים יעברו כדי לטפל בכתמים.
    השאלה שלי האם יש דרך אחרת לטיפול באקנה? רוצה להימנע מרואקוטן, שמעתי שיש טיפולי לייזר שיכולים גם לטפל באקנה פעיל אבל הרופא לא התייחס לכך. מתלבטת בין השיטות, בייחוד שכולן יקרות מאוד ולא יודעת מה יביא לתוצאות הכי טובות...
    אשמח לדעתך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא רופאה אבל יכולה להגיד לך מה עזר לי

שחר
    01/12/2020

ניסיתי הרבה סוגי טיפולים וקוסמטיקאיות והתחלתי לראות שינוי רק כשהגעתי לאילה ברלין. היום אין לי כמעט פצעים, רק כמה סימנים קטנים שלא יורדים... זה בהחלט לא היה זול אבל לגמרי שווה לטעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה ציסטי

ד''ר סמדר שרייבר
    06/12/2020

אקנה ציסטי זו צורה חמורה של אקנה, ומעט טיפולים יעזרו לה אם בכלל. ציסטות אמיתיות אינן שכיחות וספק אם השתמשת בשם הרפואי הנכון לפצעים שלך. אם תרצי בואי לבדיקה אצלי ונראה מה הטיפול המומלץ בשבילך, אם בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה ציסטי

ד''ר סמדר שרייבר
    10/12/2020

לחדד מה שכתבתי קודם, רוב הסיכויים שיש לך אקנה רגיל שמטופל בשיטות הרגילות, ושאין לך אקנה ציסטי כי הוא כל כך נדיר. ראשית צריך בדיקה רפואית כדי לאבחן נכון את מצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלכי לקוסמטיקאית תקבלי חוות דעת

יפעת
    08/12/2020

ממליצה מנסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו