מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יובש בעור הפנים בעקבות שימוש בסבון פניםספיר10/12/2020
שלום, אני בת 29
לאחר שהשתמשתי בסבון פנים שראיתי שמכיל גם טרטזין היה לי עיקצוצים וצריבה בעור, הפסקתי ולאחר מכן פיתחתי קצת רגישות למוצרי קוסמטיקה מאז בעיקר למקדמי הגנה. כבר שנה שיש לי יובש בעור הפנים עם פצעונים מידי פעם באיזור קו הלסת בעיקר ובאמצע הלחי לפעמים מגרד לפני שיוצא אבל בסך הכל אין גרד ממש, היובש מאוד מציק עם קילופים גם בשפתיים והפצעים שבאים והולכים. יכול להיות שפיתחתי איזושהי מחלת עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובש ואלרגיה
ד''ר סמדר שרייבר10/12/2020בעצמך שמת לב שהבעיה התחילה עם אלרגיה לסבון פנים או לפחות לחלק ממרכיביו. ברגע שהתפתחה האלרגיה היא רק תחמיר אפילו אם המרכיבים שגורמים למחלה הם בריכוז נמוך במוצר. אם תרצי שוב עור בריא את צריכה לעשות תוכנית קשוח של המנעות מאלרגנים: הפסיקי עם כל מוצרי הקוסמטיקה והקרמים. השתמשי רק בסבון בלי SLS ובלי פרבנים, לפחות מספר ימים עד שהעור יבריא. בהדרגה תוכלי להוסיף כל פעם מוצר קוסמטי בודד שאין בו המרכיבים הנ"ל, ולבדוק מספר ימים ואם הבעיה חוזרת תצטרכי לותר גם עליו. תצטרכי להשתמש קבוע רק במוצרים שהעור שלך מקבל טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)