קשקשים בפנים באיזור האף- אפלומיצין

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• קשקשים בפנים באיזור האף- אפלומיצין
    יוסי
    03/02/2021

שלום רב, יש לי באיזור הפנים סביב האף קילופים כעין קשקשים, נתנו לי אפלומיצין, אכן זה עבר אך זה אחרי חודש שוב חוזר , האם יש לזה פתרון?
    2.אם אני עתיד לקבל ראקוטן האם זה יהווה שיפור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי סביב האף

ד''ר סמדר שרייבר
    03/02/2021

לא בדקתי אותך ולכן לא יודעת מה האבחנה. יש הרבה סיבות לגירוי סביב האף. אם זה מחלה חדשה פחות משנה, אולי מדובר על אלרגיה למסיכות הקורונה. הרבה אנשים סובלים מזה, המסיכות מכילות כימיקלים כולל צבע ופורמאלדהיד. תנסה מסיכה של SAFETECH כי היא מכותנה לבנה נעימה בלי צבעים ובלי כימיקלים, תוצרת ישראל, ואינה גורמת פצעים כאלו.
    רואקוטן אינה תרופת פלא לכל מחלת עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יוסי
    04/02/2021

תודה על המענה, הקילופים סביב האף החלו לי לפני שניפ, זה קילופים כעין קשקשים המלווה באיזר אדמומי, הרופא נתן לי משחת אפלומיצין , זה עזר אך זה חוזר כל תקופה, מה ניתן לעשות? ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו