טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לפני 4 שנים בסמיכות לקבלתחיסון נגד שפעת לראשונה בחיי התפרצה לי מחלת ליכןפלנוס בקרקפת שהתבטאה בנשירה חריפה 1. האם יש קשר בין חיסון השפעת למחלה מאחר וזה היה מספרימים לאחר החיסון כשבוע 2. לאור ניסיוני הקודם עם חיסונים אני מהססת להתחסן נגד קורונה שמחלה זו לא תתפרץ בשנית ותגרום שוב לנשירה קשה האם עלי להתחסן נגד קורונה ? לציין שכיום המחלה רדומה והנשירה פחתה.. האם מומלץ לי להתחסן לאור הנ"ל אני בת60
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה את החשש, אבל אי אפשר לענות אם חיסון לקורונה יגרום להתפרצות ליכן פלנוס כי זה מחלה וחיסון חדשים ולא מוכרים. כדברייך יש קשר הכרונולוגי בין חיסון שפעת למחלת העור שלך, אבל אי אפשר לדעת אם הקשר סיבתי, כי הנושא לא נחקר. בשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד