רוקאטן....

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• רוקאטן....
    להלה
    17/06/2008

האם זה נכון שרוקאטן פוגע בגלולות וצריך להתשמש באמצעי מניעה נוסף? ואם זה ככה כמה זמן אחרי הפסקת הטיפול ברוקאטן אפשר להתחיל לשתות גלולות ולהיות מוגנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוקאטן....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן

ד''ר סמדר שרייבר
    23/06/2008

את זה תצטרכי לשאול את רופא העור שרשם לך רואקוטן אם המינון שנתן בכלל ישפיע לרעה על הגלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

b,h
    24/06/2008

אפשר לשאול האם הרוקטאן עזר לך אודה לך אם תגיבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לרופאה ותשובה לגיא

להלה
    25/06/2008

לקחתי רוקאטן במשך שבועיים 20mg זאת כמות קטנה אז זה לא משפיע על הגלולות או שכן כדאי לחכות חודש עד קיום יחסי מין ללא קונדום? ולגיא...הרוקאטן עזר לי מאוד שתיתי אותו רק במשך שבועיים כי מצב האקנה שלי היה מאוד קל וזה בהתחלה החמיר אבל לאחר מכן זה עזר הייתי ממשיכה לשתות בשמחה כי זה עוזר אבל מבחינה בריאותית זה קשה וגם השפתיים נורא התייבשו וזה הפריע לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חלקית

ד''ר סמדר שרייבר
    27/06/2008

הלה, לא לגמרי ברור אם רואקוטן משפיע על ירידת ההגנה של הגלולות. אני לא נתקלתי במי שנכנסה להריון חלילה אחרי רואקוטן ותוך כדי נטילת גלולות. וזה נכון במיוחד לגבייך כשנטלת רק שבועיים מינון נמוך! אבל מכיון שתכנון המשפחה הוא ענין כל כך רגיש כדאי שתתיעצי עם הגניקולוג/ית שלך שהם אלו שאליהם מתנקזים גם מקרים נדירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו